Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Érdekes módon megjelent egy
"Próbaüzem
Windows 7
Build 7600"
felirat a jobb alsó sarokban, közvetlenül a tálca fölött.
Valahol azt olvastam, hogy ez azt jelentheti, hogy illegális a verzió, vagy lenyúlták a kulcsot. Eredeti MSDNAA-s szoftverről van szó, így az illegalitás nyilván nem áll fenn. Az, hogy lenyúlták a kulcsot, meg baromságnak tűnik, mivel nemrég raktam fel, és nem osztottam meg senkivel a kulcsot, kémprogram sem került a gépre (NOD32 szerint).
Mi a franc lehet ez?
64 bites verzió, ha ez érdekes. Eddig nem volt ilyen para, most megjelent...
Screenshot:
Másik:
lemeztöredezettség-mentesítést futtattam, de az "Energiagazdálkodási beállítások" miatt a számítógép automatikusan alvó üzemmódba helyezte magát. Mi ez a hatalmas baromság? Úgy tudtam, inaktivitás esetén kellene ennek érvénybe lépnie, nem egér- vagy billentyűzetcsesztetéstől függ...
Értelmezésem szerint legalábbis az "inaktivitás" nem azt jelenti, hogy izélgetem a gépet, hanem hogy semmiféle adatmozgatás vagy valamilyen aktív kommunikáció (pl. letöltés) nem zajlik.
Ilyen alapon ha futtatok vírusirtót, vagy otthagyom letöltésre a gépet, akkor is kikapcsol a francba, attól meg nagyon "boldog" lennék...
Nem gondoltam, hogy minden alkalommal, amikor töredezettség-mentesítek, vírust irtok vagy letöltök egér- és billentyűzet-izélgetés nélkül, akkor ki kell kapcsolnom az energiagazdálkodási beállításokat...
Harmadik:
pont most, a hsz. írogatása közben omlott össze a Chrome a jobbklikkes menütől. Ezt már Total Commanderben is tapasztaltam, akkor még betudtam a program hülyeségének. Most épp fut a lemeztöredezettség-mentesítő is. A virtuális memória talán kevés lenne neki? Ne má... 600 MB fizikai memória elvileg még elérhető. A virtuális memóriát 256 MB-ra állítottam, normális esetben ennek bőven elégnek kell lennie 2 GB RAM mellett. Két partíción is van ilyen méretű lapozófájl.Azt hittem, ilyen parák csak warezolt fos Windows-okban (+warezprogramok léte esetén) vannak... nem szartam tele még a gépet ezernyi programmal (főleg nem warezcuccokkal), mégis ilyeneket művel. Korábbi Windows-aimnál ennyi idővel a feltelepítés után nem volt ennyi gond. Nem értem.
Előre is köszi a válaszokat!

Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Razer Iskur V2 Black gamer szék
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Értelmezésem szerint legalábbis az "inaktivitás" nem azt jelenti, hogy izélgetem a gépet, hanem hogy semmiféle adatmozgatás vagy valamilyen aktív kommunikáció (pl. letöltés) nem zajlik.