Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
pr05p3c
tag
Akadt egy kis problémám, remélem, hogy jó helyre írok.
15.-én este kékhalálozott a gépem(bad pool header, bluescreenview-val nézve az ndis.sys, ntoskrnl.exe és tdx.sys miatt), másnap nem volt gond. 17.-én megint kékhalál az előzőleg leírt paraméterekkel, következő nap megint semmi. Ma este megint dobott egy bsod-t, de most driver irql not less or equal üzenettel és BSV szerint a 3xHybr64.sys és ntoskrnl.exe miatt. Szóval most van egy gépem ami 2 naponta kékhalálozik és már kezd az idegeimre menni...
Eddig azt sikerült kiderítenem, hogy a 3xhybr64.sys a tv-tuner kártyához, az ndis és tdx.sys a hálózati vezérlőhöz tartozik, és a második bsod után ccleaner-el kipucoltam a registryt is, de úgy látszik hogy az nem jött be. Szóval ha valaki tud erre megoldást, akkor ne tartsa magában
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest