Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
icy68
csendes tag
válasz
expander
üzenetére
Nekem is volt hasonló csak nekem XP alatt, A WD Align Utility fogta és eltűntette a partícióm, aztán Xp partícionáló képernyőn meg azt írta, hogy nem particionált terület.
Én úgy oldottam meg, hogy elvittem haverhoz ott az ő gépéről elindítottunk rajta egy ilyen adatvisszanyerős programot és gond nélkül átmentettük egy külső vinyóra az összes adatom.
Ennek ugye az a hátránya, hogy kell hozzá egy másik tárhely ahová lemented a vinyódról a cuccokat, meg kb 1 nap mire feltérképezi, meg átmenti.
2 ilyen program van ami nekem eddig bevált, csak sajna teljes verzióval lehet megoldani:
Ontrack Easy Recovery
ICare Data Recovery
Aktív témák
- World of Warships
- Sorozatok
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elemlámpa, zseblámpa
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest