Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
icy68
csendes tag
válasz
expander
üzenetére
Nekem is volt hasonló csak nekem XP alatt, A WD Align Utility fogta és eltűntette a partícióm, aztán Xp partícionáló képernyőn meg azt írta, hogy nem particionált terület.
Én úgy oldottam meg, hogy elvittem haverhoz ott az ő gépéről elindítottunk rajta egy ilyen adatvisszanyerős programot és gond nélkül átmentettük egy külső vinyóra az összes adatom.
Ennek ugye az a hátránya, hogy kell hozzá egy másik tárhely ahová lemented a vinyódról a cuccokat, meg kb 1 nap mire feltérképezi, meg átmenti.
2 ilyen program van ami nekem eddig bevált, csak sajna teljes verzióval lehet megoldani:
Ontrack Easy Recovery
ICare Data Recovery
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest