Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem használok wlm-et egyáltalán, fel sincs telepíve. most megnéztem mi maradt fenn a wle-ből, de csak egy ie toolbar, azt is leszedtem. silverlight sem kell, soha nem találkoztam olyan lappal, amit nagyon meg akartam nézni, és csak úgy volt elérhető (rtlklubot nem nézek, max forma1-et, de arra ott a tv), meg nem ez az elsődleges rendszerem, csak tartaléknak van, ha már adták a géphez. de attól még szeretném, ha frissülne.
az hozzá tartozik egyébként a meséhez, hogy nem erre a lemezre lett telepítve eredetileg, hanem egy 120GB-os hdd-re, most fogtam gparted-del és átmásoltam az egész partíciót ahogy van az ssd-re (itt kicsit kisebb helye van a rendszernek, mint eredetileg, de simán elfér). nem tudom, hogy az-e a baja, hogy az mbr-ben hiányzik valami, de a rendszer elindul simán (mellette levő linux grub bootmenüjével kiválasztva), azért gondoltam, hogy nem kéne problémát okoznia ennek.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok
- PC Game Pass előfizetés
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest