Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
McKane
üzenetére
Önmagában nem valószínű, hogy azért van vele baj, mert Ultimate, bár bevallom, még csak Enterprise trial és beta/RC build volt Ultimate-ként a gépemen (eredetileg én is HP-t vettem, a notebookhoz meg Profot kaptam)

Az ilyen kombinált, x86/x64 himihumi telepítőkkel, no meg a különböző minőségű és működési elvű aktivátorokkal, krekkekkel már annál több gond lehet.
Hát, "ingyen" esetleg osztogatnak a felsőoktatásis diákoknak (tisztaszoftver.hu), de egyébként az is Pro, másrészt még a jogosultak nagyrésze is warezol, mert azt sem tudja, hogy lehetne ilyenje.
(#40128) Reaper04: Inkább futtass online szkenneket, mert gondolom még a KIS-ed sem eredeti...
@ALL: WU-n kijött az SP1.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest