Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kbalazsa
üzenetére
"performancia" Ez milyen szó má'? Miért nem beszélsz magyarul, és mondod azt, hogy "teljesítmény"?
Bocsi, csak zavart, mert nem szeretem, ha valaki olyan helyen használ idegen szót, ahol felesleges.

(#3663) pzstm: azért ez nem túl pozitív hozzáállás, gondolj azokra, akik nem szeretnének plusz pénzt áldozni arra, hogy egy újabb operációs rendszerük legyen, vagy egyszerűen nincs miből áldozniuk rá. Egyszer megvették az XP-t, és tökéletesen tudják végezni vele a munkájukat, hiszen egyszerűen nincs szükségük további funkciókra, szolgáltatásokra, látványra, ilyenek is vannak. VAGY nincs pénzük olyan konfigurációra, amin az újabb oprendszerek futnak. És ez azt hiszem NEM megvetendő. Alapvetően én is a megújulás híve vagyok, de azt is figyelembe kell venni, hogy vannak olyanok, akik anyagi korlátok vagy egyéb okok miatt nem tudják (!) követni az aktuális trendet. Nekik jól jön a támogatás meghosszabbítása.
Aktív témák
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EA Sports WRC '23
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocsi, csak zavart, mert nem szeretem, ha valaki olyan helyen használ idegen szót, ahol felesleges.