Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Igen az MSE 2-t vagtam ki a francba mert mas virusirtoval az egesz vincsit nagyjabol 30 perc alatt atvizsgalhattam nemhogy masfel ora alatt 80%, persze lelottem es mar szedtem is le.
(#34726) polonic Annyira lebutitottam amennyire lehet Tomoritett Ki Halozat Ki stb pont ezert ragtam be, Nod bealitashoz voltam szokva, igy nem volt nehez. Nem az a gond hogy elinditom azutan hagy dolgozzon, hanem hogy masfel oran at tekeri a vincsit porgeti a procit es meg mindig nem vegez. Ilyenkor mindig az jut az eszembe hogy a cipesz maradjon a kaptafanal, csinalt mar az MS 5 Mb-os Java-t is, az is elmult.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- S22 Ultra 512/12
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest