- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
MaUser
üzenetére
Nos igen, ez tényleg egy eléggé ... khm ... faszul kezelt dolog, ha ez tényleg így van.
Azt tudom, hogy nem nagyon volt hivatalos beugatás a bolti OEM-ek "jogi státuszáról" már millió éve.Csak azt tudom mondani, hogy (ha hosszú távra tervezel, esetleg orrba-szájba alaplapot cserélsz), akkor felesleges vacakolni az itthoni OEM-el, kell rendelni UK-ből, esetleg jenki ismerősön keresztül usákoktól egy retailt, és akkor örömbódottá'.
Vagy be kell vállalni, hogy az üszit kell hívogatni lapcsere esetén (ami megjegyzem, megint olyan, hogy le se sza..., csak kód és haddmenjen; ha esetleg kifogsz egyet, akinek éppen aranyere van, és elhajt, akkor tárcsázol újra
), de én ennek nem látom értelmét annak okán, hogy a külföldi retail annyi, mint a helyi oem.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Starlink
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de én ennek nem látom értelmét annak okán, hogy a külföldi retail annyi, mint a helyi oem.