- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Rederik
tag
Sziasztok,
Elkövettem egy bénaságot, s segítségre lenne szükségem.
A lényeg az, hogy létrehoztam egy flehasználó nevű user-t jelszóval, de már nem volt rá szükségem pár hét után, s untam a folyamatos loginolgatást.
Gondoltam letörlöm, de azt szúrtam el, hogy úgy töröltem, hogy azzal a user-rel voltam belépve. Tényleg törölte. Majd újraindult a gép és user-t és password-öt kér. Pedig előtte autologin volt.
rendszergazda volt password élkül a default user, de most hiába írom be azt, kiírja, hogy a fiók le van tiltva, lépjek kapcsolatba a rendszergazdával.
Mit tudok ilyenkor tenni?
Ha már semmit, akkor legalább annyit mondjatok meg miként érem el a file-okat a meghajtón, hogy legalább lementsem a cuccaimat, mielőtt újrainstallálom.
Windows 7 64 bit.
Köszönöm,
Rederik
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest