Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
faranus
aktív tag
sziasztok
Van egy kis problémám.
Eddig XP m volt tökéletesen működöt semmi gond nem volt vele.
De haladni kell a korral vettem egy eredeti win7 et. Elsőre semmi gond nem volt vele a játékok is tökéletesen működtek, addig amíg fel nem raktam egy régi játékot (pontosan a cossacks-back to war) nevezetü játékot az xp n semmi gond nem volt. Beléptem automatikusan 1920X1080 ra álitotta a felbontást de ez a kisseb gond volt mert lejebb tudtam venni. Borzasztó rózsaszin lila zöld meg hasonló szinek jelentek meg elöttem alig tudtam meg különböztetni hogy a játékba vagyok vagy még csak a menübe egyszóval élvezhetetlen volt a játék. Próbáltam mindent nem aero témát hanem egyszerű témát raktam be mindent kipróbáltam amit csak lehetett de semmi sem segített mi lehet a gond mert felraktam több régi játékot és ugyanaz a gond az összesnél.
Tud valaki segíteni?előre is köszi
Aktív témák
- Netfone
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest