Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Fogalmam sincs milyen rádió, és azt sem tudom hol tudnám ezt kideríteni.
Szerintem mindig ugyan az, de abban sem vagyok biztos, hogy rádió...
Zene hallatszik, és egy női hang, de az is lehet, hogy ez csak valami bemutató médiaanyag, lényeg, hogy nem én indítom el.
Semmi vizuális jele nincs, hogy elindulna egy program, csupán csak a hang jelenik meg egyszer csak.
Soha nem használtam még a media centert, le is tiltottam, egyelőre úgy néz ki, hogy ez megoldotta a problémát. Laccoss
Automata indulásnál semmi gyanús nincs bent, sőt az a vicc, hogy maga a media center sincs ott, de mégis elindult, amíg azon speckó módon le nem tiltottam.
Avastot használok ezer éve. Kémprogramot most telepítettem, pár dolgot töröltem is vele, de nem segített.
Az utolsó kérdésednek nem hiszem, hogy sok jelentősége lenne...
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Gitáros topic
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest