Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
nekem TV-s (kábel) netem van, és cserélődik is az IP-m ~naponta.
ha arra gondolsz, van IPv4 címe a gépemnek (192.168.0.122)
nekem azt csinálja, hogy miután belépek a winbe, alul van, hogy kis sárga háromszöges a net ikon, utána kiirja, hogy internet elérés, de közbe lépne be az MSN, és van mikor nem tud belépni, mert még "nincs" net, de van hogy simán belép.
ezért gondoltam, hogy beállítom ezt, mert elég idegesítő, hogy nekem kell belépkedni.HXY:
félreértettél, betudsz lépni, csak ezt mindig kifogja írni bejelentkezés előtt, amíg nem írsz be neki jó termék kulcsot.
úgy tudsz belépni, hogy mikor kéri, hogy aktiváld a wint, ki X-eled azt az ablakot, és utána belép.
legalábbis Vistán így kellett.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Facebook és Messenger
- Mercedes topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest