- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pydy
csendes tag
Üdv mindenkinek remélem tudtok segíteni

Hét elején vettem egy HP 210 Mini Netbookot ami igazából netezzésre és filmnézésre kell
Alapból Win7 Starter van rajta (amit nem szeretnék buherálni) viszont van 1 valami ami nagyon bosszant ez pedig az hogy a c meghajtó 210GB-s és sehogy sem tudom megfelezni (új partíciót csinálni) az asztali gépemen XP van szóval még új vagyok win7-ben de már kezdem megszokni.
Új partíciót azért szeretnék csinálni mert utálok a c meghajtóra töltögetni szeretem ha rend van a gépen
+ ha újrakell telepíteni a gépet nem akarom hogy több 10GBnyi adat odavesszen.A másik probléma pedig az hogy sehogy nem tudom a hátteret megváltoztatni :S (gondolom ez azért van így hogy ne legyen leterhelve a kicsi hiszen 1.6GHZ-s 1GB ramos
) de hátha meglehet valahogy kerülni 
Előre is köszönöm a válaszokat és remélem tudtok segíteni

Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest