Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
creativehun
csendes tag
válasz
Morden24
üzenetére
A "C" egy külön rendszerpartició.A vinyó az 2 particióra van osztva ebből a "C" -re lett telepítve az OP rendszer.A laptop nem az enyém de anno én telepítettem fel a tulajnak rá a rendszert ami akkor teljesen korrekt is volt és ment is december óta aztán most hívott,hogy folyton jajgat a rendszer mert tele van de Ő nem lát semmi amit letörölhetne...azóta a gép már nálam van mert ott helyben kb. 40 perc alatt én csak 4 giga üres helyet tudtam produkálni.Titkosítás nincs rajt...a tulaj nem is értene ehhez én meg nem raktam fel rá semmi hasonlót más meg állítólag nem nyulhatott hozzá.Szóval ötleteim elfogytak.
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- OpenWRT topic
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ MSI GeForce RTX 5060 Ti VENTUS 2X OC PLUS 8GB GDDR7 Videókártya
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest