Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
"Local Area Connection" ez fogalmam sincs, hogy mi lehet akkor, azt hittem ez magyar windowsba is be van rakva.
Magyar windowsnál akkor, mi a default ? Helyi Hálózat? Hálozat? Helyi Kapcsolat? Otthoni Hálózat? :SMind1 megnézem, azt majd megírom - igen, Helyi Kapcsolat volt. Azt hittem inteligencsebb W7 mint én
de nem volt bolond biztos, ez volt a pechem, köszi a segítséget.(#23549) bobsys:
Azért mert lusta vagyok beállítani mindig kézzel, ha egyszer van egyszerűbb megoldás ... és igen, alap, hogy adminisztrátorként indítom el.
Pause parancsot én is ismerem, de 2010ben nehogy már ne lehessen beállítani, hogy ne zárjon be egy programot futtatáskor azonnal...nem szeretném minden bat-fájl végére írni hogy PAUSE
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- Hardcore café
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de nem volt bolond biztos, ez volt a pechem, köszi a segítséget.