Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
"Local Area Connection" ez fogalmam sincs, hogy mi lehet akkor, azt hittem ez magyar windowsba is be van rakva.
Magyar windowsnál akkor, mi a default ? Helyi Hálózat? Hálozat? Helyi Kapcsolat? Otthoni Hálózat? :SMind1 megnézem, azt majd megírom - igen, Helyi Kapcsolat volt. Azt hittem inteligencsebb W7 mint én
de nem volt bolond biztos, ez volt a pechem, köszi a segítséget.(#23549) bobsys:
Azért mert lusta vagyok beállítani mindig kézzel, ha egyszer van egyszerűbb megoldás ... és igen, alap, hogy adminisztrátorként indítom el.
Pause parancsot én is ismerem, de 2010ben nehogy már ne lehessen beállítani, hogy ne zárjon be egy programot futtatáskor azonnal...nem szeretném minden bat-fájl végére írni hogy PAUSE
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Game Pass előfizetés
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de nem volt bolond biztos, ez volt a pechem, köszi a segítséget.