- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Megint én.
Próbálgatom még a régi rendszeren a telepítgetést, hogy az újat pöpecül megtudjam csinálni.
Na de amikor kérdezi, hogy hova települjön a w7 akkor van egy kis gondom.
Adott egy ezeréves ATA Samsung w. 3 felé particionálva. A 20GB-os részt a telepítéskor szerettem volna kettészedni. Ezért nyomtam volna a kiterjesztés (extend) gombra, na de az inaktív volt, és így nem tudtam rákattanni. Szóval maradt a 20GB egyben. A 48GB-os partíciót sem volt hajlandó szétszedni.
képA kérdésem az, hogy HA majd az új 1000GB-os SATAII-es hdd-re fogom telepíteni a w7-et, akkor ennél a pontál a képen látható 20GB helyett ugye 1000GB körüli értéket fogok látni.
De egy formázatlan hdd esetén csak aktív a kiterjesztés lehetőség, nem? Mert én 200GB-ot szeretnék az oprendszernek majd elkülöníteni, nem az egész 1TB-ot.Tehát most sem bénáztam semmit, nem? Csak a formázott hdd-t már nem akarta tovább bontani.
Vagy mi lett volna a megoldás?

Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Metal topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest