Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Sziasztok!
Lassan le kell cserélnem a 2 RTM-et, amit használok és gondolkodok egy dobozos és egy oem win 7 beszerzésén. Az otthoni gépemre menne a dobozos, mert az viszonylag gyakran cserélődik, de a munkára használt gépre csak oem-et vennék. Kérdéseim:
1. Ha jól tudom a win7-es telepítők tartalmazzák a 32 és a 64bites verziót is. Ha feltelepítem a 64bitest majd kiderül, hogy mégsem OK, cserélhetem a 32bitesre? Persze friss telepítéssel, nem rátelepítve, up/downgrade-elve.
2. Az oem-et nem lehet másik gépre telepíteni, mint amelyikre aktiválva lett. Ennek ellenőrzése mennyire komoly? A lelkiismeretemmel én el tudok számolni, ha elromlik az irodai gépem és emiatt másikra kell cserélnem és a korábbi oem-et használnám rajta. Xp-vel az ilyen csere megy (tudom nem legális, de ez nem érdekel!). Szóval újra lehet aktiválni másik gépen telefonon, interneten, valahogy?
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest