Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
hagyma8
csendes tag
sorry, lehet h le volt irva többször is de csak most tévedtem ide és nem olvastam el mind a 11ezer hsz-t
szóval olyanom van 32bites win7nél hogy ha töltök le mondjuk torrenten akkor megfagy egykét percekre az egész. de ha nem torrentezek viszont több program megy egyszerre, talán akkor is. de a torrent+firefox kombó szokta kilőni általában. aztán megy tovább. kilép a gmail notifier is. olvastam külföldi fórumokon h másnak is volt ilyen problémája, de nagy részüknek nem oldódott meg. videokari drivert leszedtem, energiagazdálkodásokat beállítottam h semmi ne kapcsoljon ki. egykét szolgáltatást letiltottam, amiket írtak, hogy az pl lehet.
ilyeneket olvastam, de semmi nem orvosolta a problémát. vkinek vmi megoldás?
Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval olyanom van 32bites win7nél hogy ha töltök le mondjuk torrenten akkor megfagy egykét percekre az egész. de ha nem torrentezek viszont több program megy egyszerre, talán akkor is. de a torrent+firefox kombó szokta kilőni általában. aztán megy tovább. kilép a gmail notifier is. olvastam külföldi fórumokon h másnak is volt ilyen problémája, de nagy részüknek nem oldódott meg. videokari drivert leszedtem, energiagazdálkodásokat beállítottam h semmi ne kapcsoljon ki. egykét szolgáltatást letiltottam, amiket írtak, hogy az pl lehet.