- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Szerintem én se küzdök tovább vele, közlöm az emberkékkel, hogy ennyi idő alatt nem lehet megcsinálni, meg tessék rendesen kifizetni a teljes migráláshoz az óradíjat
A Product ID-s story:
Egy másik ügyfél boltolt a helyi vateráról egy DL380 G4-et ócsópénzért. Beüzemelték egy trial Server 2K3 Standard-el meg egy trial SQL 2005-el. A project lényege volt a reporting services tesztelése, hogy miként tudnak egy MySql DB-ből linked database-el gyorsan, hatékonyan riportokat készíteni. Ezzel kiváltva a sok manuális excel-es bohóckodás. Szépen lassan haladt a project egyre jobb eredményekkel, végül úgy döntöttek, hogy oké, megvesszük a licensz-t hozzá. Egy OEM licensz megvásárlásra került, aztán jött a pofáraesés
A Server 2K3 trial-ban nem úgy megy, hogy csak beírod az legális serialt, aztán kiírja, hogy köszönjük az aktiválást és mindenki boldog. MS szerint, CD be, és upgrade telepítést kell nyomni. Oké, megértettük
CD be, kövér error, upgrade not supported
Reinstall nem játszik, SQL-ben kb 1000 munkaóra eddig.
Kis utánajárás, azért problémázik mert nem azonos a trial product ID-je mint a CD-n lévő i386\setupp.ini-ben. Regedit elő, rákerestem a system properties-ben lévő Product ID-re, kicseréltem az összes helyen ahol tudtam a CD-n lévőre persze hozzá kellett adni a -OEM- et plusz az eredeti maradék részét. (a wpa részen nem lehet, de ez nem is gond)
Amúgy itt a lista a product id-k első részéről: [link]Eztán lefutott az upgrade, még a .net-et meg 1-2 dolgot meg kellett rugdalni, hogy működjön minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest