Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
ez a product id butykoles erdekelne
az sbs-el az a baj hogy hogy o a pdc master es ezert nem egnedi magat lefokozni, illetve ezert nem lehet upgradelni
a role-t meg nemtudod atvinni masik dc-re mert az sbs-nek szukseges a pdc role
ordogi kor
aztan hogy kezi hegesztessel hatulrol mellbe modszerrel mit lehet azt nemtudom -
VaZso
senior tag
Szerintem ha utólag felment rá az SP4, akkor telepítéskor is el kell fogadnia.
Nekem XP-nél rémlik ilyen telepítőkódos akadály, ott a service pack sem ment fel, illetve az újabb SP-vel szerelt telepítő nem fogadta el a kódot.
Nem rémlik, hogy 2000 alatt lett volna ilyen probléma, de ez alapján (mivel SP4 telepítve van rá) nem hiszem, hogy lesz vele gond.
Szerk.: No meg ott a sok "szabadon elérhető" kódot tették feketelistára, ha jól rémlik. Gyári, rendesen kezelt kód szerintem nem eshet ennek áldozatául.
-
england
csendes tag
A példánál maradva:
Van A gép és B gép illetve Cecil és Dénes. Cecil az A gépről bejelentkezve hozzáfér a Teszt mappához, B gépről bejelentkezve viszont nem, és ugyanez Dénes esetében is. Vagyis nem user függő kell legyen a hozzáférések korlátozása, hanem munkaállomás függő!
-
törölt tag
lenyegeben ezt kerdezem en is

regebben, amikor hasznaltam, akkor sokkal stabilabbnak tunt, mint az xp, foleg halozatban, es most megint sok netes forgalmat fogok bonyolitani a csaladdal es halozatban levo gepekkel
csak kerdem, hogy erdemes-e feltenni, hasznaltam xp-t is, most vista van, de igazabol egyikkel sem vagyok igazan megelegedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest