Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
ez a product id butykoles erdekelne
az sbs-el az a baj hogy hogy o a pdc master es ezert nem egnedi magat lefokozni, illetve ezert nem lehet upgradelni
a role-t meg nemtudod atvinni masik dc-re mert az sbs-nek szukseges a pdc role
ordogi kor
aztan hogy kezi hegesztessel hatulrol mellbe modszerrel mit lehet azt nemtudom -
VaZso
senior tag
Szerintem ha utólag felment rá az SP4, akkor telepítéskor is el kell fogadnia.
Nekem XP-nél rémlik ilyen telepítőkódos akadály, ott a service pack sem ment fel, illetve az újabb SP-vel szerelt telepítő nem fogadta el a kódot.
Nem rémlik, hogy 2000 alatt lett volna ilyen probléma, de ez alapján (mivel SP4 telepítve van rá) nem hiszem, hogy lesz vele gond.
Szerk.: No meg ott a sok "szabadon elérhető" kódot tették feketelistára, ha jól rémlik. Gyári, rendesen kezelt kód szerintem nem eshet ennek áldozatául.
-
england
csendes tag
A példánál maradva:
Van A gép és B gép illetve Cecil és Dénes. Cecil az A gépről bejelentkezve hozzáfér a Teszt mappához, B gépről bejelentkezve viszont nem, és ugyanez Dénes esetében is. Vagyis nem user függő kell legyen a hozzáférések korlátozása, hanem munkaállomás függő!
-
törölt tag
lenyegeben ezt kerdezem en is

regebben, amikor hasznaltam, akkor sokkal stabilabbnak tunt, mint az xp, foleg halozatban, es most megint sok netes forgalmat fogok bonyolitani a csaladdal es halozatban levo gepekkel
csak kerdem, hogy erdemes-e feltenni, hasznaltam xp-t is, most vista van, de igazabol egyikkel sem vagyok igazan megelegedve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest