Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Igen anno dobozos W7 lett vásárolva névre szóló számlával üzletből. Kösz a tájékoztatást. A komplett secureboot kulcsok megtekintésére van futtatható script? Köszönöm!
-
-
Werkly
addikt
Ez a Secure tanúsítványfrissítés update-en megjöhetett? Valami scriptet futtattam PowerShellből és valami 2023-at írt True bejegyzéssel. Vagy rossz a megközelítésem a dolog felé? Kösz!
-
Werkly
addikt
14th gen Intel procikat jobban "hajtja" a Win11 a 10-nél?
-
Werkly
addikt
Bocs a megfogalmazásért, ha egy ablakot ide-oda mozgatok az egérrel a képernyő felső részére való húzáskor megjelenik több ablak. Ezt ki lehet valahogyan kapcsolni vagy fix feature? Kösz!
-
Werkly
addikt
Win 11-nél ez elcseszett feature lett, hogy a WMP fekete szegélyben játszik le mindent fullscreen módban vagy állítható valahol? Mert én nem tapasztaltam változást ha a képhez igazítást babráltam a menüjében! Kösz!
-
Werkly
addikt
Játékok esetében régebbi CPU terén hátrányosabb a W11 a 10-hez képest? Kösz!
-
Werkly
addikt
Audio hangerő "önálló életre" kelhet?
A jelenség:
Adott két meghajtón egy-egy W11 oprendszer, clean installal. Az egyiken jóval erősebb a hang ugyanazon beállítások mellett. Mitől lehet? Találkozott valaki ilyennel? Nem egy nagy probléma nyilván csak gondoltam rákérdezek! Köszönöm! -
Werkly
addikt
Van valami hátránya ha eseménynaplóban elég sűrűen DCOM 10016 sárga ! jeles hiba van? Problémát nem veszek észre a gépnél. Anno W10 is teleszórta anno a naplót. Vagy létezik erre gyógyír? Jogtiszta az OS.
-
Werkly
addikt
Kösz mindkettőtöknek! Egy másik kérdés! Miért mászik el minden bekapcsolásnál 2 parancsikon az asztalról más helyre? 14 darab van a bal oldalon egymás alatt. Bekapcsoláskor kettő mindig a képzeletbeli második sor tetejére kerül föl? Ötlet? Köszönöm!
-
Werkly
addikt
Kérdezném tőletek, hogy az órát a sarokban ki lehet bővíteni, hogy másodperceket is mutasson + a napokat esetleg hónapot kiírja? Nem külső progira gondolok hanem simán beállításra! Kösz!
-
Werkly
addikt
Win telepítésnél érdemes még föltenni chipset MEI Sata controller és egyébb alaplapi drivereket vagy már lehúzza magának telepítéskor? Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest