- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Csak azért válaszoltam/kérdeztem, mert épp szombaton kellett egy laptopot nulláról frissíteni (mondjuk W10 volt a gépen és nem 11, de ez talán éppen nem releváns a kérdésben) és ott is megjelent utána egy ismeretlen eszköz. Neten utánanézve gyártói audio driver telepítés javaslatokra akadtam. És lőn világosság legfrissebb Realtek HDA drivert felrakva meg is jelent, mint hangbemenet. Azt már nem tudom meg mi lett volna, ha úgy csinálom, ahogy javasoltad
-
AtHoS
nagyúr
"ismeretlen eszköz az eszközkezelőben" -> "következő indulásnál úgyis vissza rakja"
Nem vágom a logikádat
Ha ismeretlen, akkor nem működik, nincs illesztőprogram hozzá telepítve, tehát eltávolítás után (ugye jobbklikkes menüből gondoltad) mit is fog visszarakni az OS? Legfeljebb ismét megjelenik ismeretlen eszközként, tehát a gondolatmeneted alapján GO TO eltávolítás fog következni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged