- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Csak azért válaszoltam/kérdeztem, mert épp szombaton kellett egy laptopot nulláról frissíteni (mondjuk W10 volt a gépen és nem 11, de ez talán éppen nem releváns a kérdésben) és ott is megjelent utána egy ismeretlen eszköz. Neten utánanézve gyártói audio driver telepítés javaslatokra akadtam. És lőn világosság legfrissebb Realtek HDA drivert felrakva meg is jelent, mint hangbemenet. Azt már nem tudom meg mi lett volna, ha úgy csinálom, ahogy javasoltad
-
AtHoS
nagyúr
"ismeretlen eszköz az eszközkezelőben" -> "következő indulásnál úgyis vissza rakja"
Nem vágom a logikádat
Ha ismeretlen, akkor nem működik, nincs illesztőprogram hozzá telepítve, tehát eltávolítás után (ugye jobbklikkes menüből gondoltad) mit is fog visszarakni az OS? Legfeljebb ismét megjelenik ismeretlen eszközként, tehát a gondolatmeneted alapján GO TO eltávolítás fog következni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest