Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
isti732712
üzenetére
Megvettem...

De amúgy eddig a trialt használtam az elmúlt hetekben - ami egyúttal még béta is ráadásul 😄 ám semmi különösebb bugba nem futottam bele eddig. Az volt a lényeg hogy ne az az elcseszett új menü legyen, hanem a szerintem sokkal használhatóbb win10-es csempés, és vissza trudjam tenni felülre, így ennyit megért nekem. Az hogy tegnap beugrott hogyan tudnék órát kitenni a Rainmeterrel már csak másodlagos volt (addig például nem is volt átlátszóra állítva), de persze kihatott arra, hogy a megvétel felé menjek. Meg aztán kóddal -15% lejött az árból, így gyakorlatilag ha elmegyek enni egy hamburgert vagy gyrost az is ennyi.
Így meg azt rakok ki fixen láthatóra a tálca alá Rainmeter-el amit akarok, időjárást, netforgalmat (mint ahogy valaki itt kereste is hozzá a megoldást pár napja), cpu-gpu sebességet, meg bármi egyéb haszontalan marhaságot ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest