Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
isti732712
üzenetére
Megvettem...

De amúgy eddig a trialt használtam az elmúlt hetekben - ami egyúttal még béta is ráadásul 😄 ám semmi különösebb bugba nem futottam bele eddig. Az volt a lényeg hogy ne az az elcseszett új menü legyen, hanem a szerintem sokkal használhatóbb win10-es csempés, és vissza trudjam tenni felülre, így ennyit megért nekem. Az hogy tegnap beugrott hogyan tudnék órát kitenni a Rainmeterrel már csak másodlagos volt (addig például nem is volt átlátszóra állítva), de persze kihatott arra, hogy a megvétel felé menjek. Meg aztán kóddal -15% lejött az árból, így gyakorlatilag ha elmegyek enni egy hamburgert vagy gyrost az is ennyi.
Így meg azt rakok ki fixen láthatóra a tálca alá Rainmeter-el amit akarok, időjárást, netforgalmat (mint ahogy valaki itt kereste is hozzá a megoldást pár napja), cpu-gpu sebességet, meg bármi egyéb haszontalan marhaságot ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Viccrovat
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest