- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
tompa torma #21361 üzenetére
hol látod hogy az ellenkezőjét állítottam...?
Ott írtad, amire közvetlenül válaszoltam: "van a win,azt semmi más"
Nem vagyok gondolatolvasó, azzal dolgozok ami van.redmond most arra játszik,hogy szoros függőséget alakítson ki
Most? Egy profitorientált cég arra bazíroz, hogy minél jobban vendor-lock-oljon? Most nagyon elképedt mindenki.egy mezei home júzernak nem kéne az állandó frissítés,no meg a belepakolt cuccok háromnegyede sem
És ez baromi sokszor igaz lesz, ha a windows helyére más szoftvert/OS-t helyettesítesz be: frissülni akar a nyomorult, és több komponens van benne, mint amit a user használna.
Ez ilyen, jóreggelt -
BitRider
senior tag
válasz
Minden esetben kell az állandó frissítés. A telefonodra is, a böngészőknek is, mindennek, aminek köze van az internethez és annak a futtató környezetéhez. Ez indokolt alapvetés, szóval nem kéne ekkora zöldségeket beszélni egy tech topikban.
A bepakolt hülyeségek nagy része kikapcsolható, ha más nem, segédprogival.
A rendszerkövetelmények valóban hülyeség, én a gyenge procikat kivágtam volna a 8. / 9. genesek közül is, miközben az erősebb 6. / 7. genes Intel procik simán mehetnének hivatalosan. Alatta viszont tényleg ne röhejeskedjünk már 2024-ben...
-
Csorbi
addikt
válasz
de azért lássuk be, egy mezei home júzernak nem kéne az állandó frissítés,no meg a belepakolt cuccok háromnegyede sem...most a " rendszerkövetelményekről " nem is beszélve..
Tessék, ott a Windows XP, Vista, 7, lehet őket használni, pont megfelel akkor az igényeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PS Plus előfizetések
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest