- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Köszi, és ugyan erre jutottam én is. Az 1000-re kártyák esetében van ez a gond.
Nem véletlen kértem King Unique kolléga segítségét, hogy hogyan maradhatok egyenlőre a 23H2-n a nélkül, hogy a pofámba dobja, hogy elérhető a 24H2.
De az általad linkelt reddites bejegyzésben is azt írta megoldásnak, hogy visszatérni a 23H2-re.
Ezért is írtam neked, hogy sajnos eddig nem volt gondom egyik Windows-al sem, csak a 24H2-vel. Mindegyiket simán frissítettem azonnal az új főverzióra ahogy kijött. -
PAtr0n
addikt
Lassan telepítek új rendszert mert lap csere lesz, aztán meglátjuk.
Nagyon remélem jól fog muzsikálni, bár bent a cégnél nem nőtt a szívemhez a rendszer, felesleges kényelmetlen újítások tömkelege.Na mind1, anno a Win7-ről is fájó szívvel mentem át a 10-re, de nekem se azzal, se a 10-el nem volt sose problémám. A 10-et 2x telepítettem fel, egyszer 2019-ben, aztán 2020-ban konfig csere miatt mind a 2x. Azóta hibátlan.
Na de remélem a 11 is jó lesz idővel.
King Unique:
Jogos, más választásom úgyse lesz, 2025 oktoberében annyi a 10-nek. -
[CS]Blade2
addikt
-
Icewloxy
tag
ezt a plex-et megnéztem, és elég simán be lehet állitani.. androidtv-n elinditottam az appot, könyvtárba mentem és ott is volt.. dolby üzemmódba kapcsolt rögtön a tv ahogy elinditottam, ahogy kell.. szépen lejátsza.. semmi akadozás sehol.. meg is lepődtem. a pc-t ilyenkor mindig bekapcsolva kell hagyni , vagy kikapcsolva is megy, esetleg készenléti módban is ?
-
RockHaRD
addikt
Első körben telirakta kikapcsolhatatlanul gyors gombbal a hangerő csík fölötti részt.
[kép]
Erre tegnap kaptam segítséget, h hogy kell megkerülni, és mégis kikapcsolni őket. Ettől függetlenül a win+p gombbal korábban lehetett a monitor elosztásokat változtatni több monitoros rendszer esetén. Na ez totálisan nem működik az új verzió alatt, helyette a fentebb említett és kikapcsolt gombokból visszarakja random az akadálymentesség gombot, és ha monitor rendezést szeretnék változtatni, manuálisan be kell lépnem a képernyő beállításokba, és ott mókolni. Nincs kedvem a következő napokat azzal tölteni, hogy rájöjjek, hogy milyen, számomra használt korábbi funkciók tűntek el, ezért nyomtam egy visszaállítást, és elrejtettem ezt az új nagy frissítést. Most így minden működik újra ahogy kell. Jó eséllyel pár hét múlva úgyis újrarakom az egész rendszert, hátha addigra ezek az anomáliák eltűnnek. -
Multibit
nagyúr
A support oldalukon nem találtam friss drivert/firmware-t. Remélem később lépnek az ügyben. Bár az a tapasztalatom, hogy az MS és az eszköz gyártója ilyenkor egymásra mutogatnak egy darabig. Nekem viszont most van szükségem a funkcióra. Majd, ha születik megoldás (bármelyik oldalon), jöhet a 24H2.
-
Erikkk26
tag
Igen, talán erről lehet szó, amit nagy ritkán használok.
-
zsolt_64
senior tag
Köszönöm, lehet hogy a win10 nem korrekt, űgy túnik hogy a win11-el nem kell hozzányúlnom se és az egyik fizikai gépen futó virtuális gép is látja a másik fizikai gépen futó virtuálisat.
(olyan pöpec hogy frissíteni sem kell magától el és feltűnik )
De ezt majd ki kell tesztelni sok-sok reboot-al
Ünnepek alatt úgyis átállok win 11 re mindehol és akkor megnézem újra a sambának meg pápá...
Apropó akkor az alapértelmezett SMB direkt et is kikapcsolhatom ? (mindenhol ?) -
zsolt_64
senior tag
FDResPub - Funkciófelderítő erőforrás közzététele
fdPHost - Funkciófelderítő szolgáltató
Szóval ezek nálad automatikusan indulnak ?
mert nálam látszólag kézi indítású (??) de csak 1 újraindításra gyógyul meg de akkor olyannyira hogy a másik gép hálózat tallózójában automatikusa felugrik.
Biztosan itt van a kutya elásva. -
zsolt_64
senior tag
ÁÁ routeren egy tomato van rajta, reménytelen... úgy emléxem hogy a jól működő tallózás és a router sambaV1 valahogy összefüggött.
Tetszett az a megoldás hogy a router intézi az ipcamek kiosztását és a tallózást is megoldja.
Viszont közben megváltozott a helyzet, majd átgondolom két ünnep között van is rá időm.
az ipcím kiosztás nyilvánvalóan marad a routeren.
Közben viszont bejött a rendszerbe 1 non-stop futó htpc immáron w11-el
Ezen nem lehetne beízzítani valamit ami megoldaná a tallózást ?
lehet hogy a router samba megosztástól el is köszönök.... (csak 1 ősrégi 30Gbos ssd van rajta, semmi jelentősége, a htpc-n van megosztásban 6 TB)
-
zsolt_64
senior tag
Na ez 1 érdekes kérdés :
Korábban hosszas kínlódás után összelőttem hogy az otthoni router möfött levő 1 munkacsoportba tartozó gépek lássák egymás , ideértve a Hyper-V alatt futó gépeket is.
(több gép azokban több Hyper-V azokban több virtuális gép mind w10, ip címeket a router osztja)
Csak úgy sikerült hogy a routerben sambaV1 volt, és wins server, meg master browser bepipálva + minden windowsban SMB 1.0/CIFS ügyfél volt.
Most hogy kezdek átállni 11 re ez kezd szétesni, hiába pipálom be a 1.0/CIFS ügyfelet.
Előbb utóbb mindehol 11 lesz, de pont a 11-ek nem akarják egymást látni.
javaslat ?
(félve jegyzem meg és csak halkan hogy javarészt ltsc-k szerepelnek a buliban , de szerintem ebből a szempontból mindegy)
-
The Goth
tag
"A szál elején azt hittem, hogy Te ennek utánamentél,"
Meg fogsz lepődni, igen utána néztem, ezért tudom, hogy ezt így nem lehetséges legálisan megoldani.
"Vagy most azt várod, hogy én vegyem fel a kapcsolatot valamelyik reseller-rel? Félreértés lehet, én nem akarok ilyesmit vásárolni. Viszont egyre biztosabb vagyok benne, hogy Te sem."
Te erőltetted mindvégig ezt a:
"Még mindig meg lehet venni jogtisztán, nem tudom ez miért van figyelmen kívül hagyva mindig..."Ha már ennyire erőltetted ezt a vegyük meg legálisan vonalat, gondoltam hozzá fel konkrét lehetőséget is hozzá, mert mint fentebb már írtam, igen ha lehetne én hajlandó lennék fizetni is érte. Csak hogy ez az én esetemben így egyénileg nem opció.
"Nem ismerem ezt az NTLite-ot, de itt egyik "karcsúsított" rendszeren sincs gond a frissítésekkel. Melyik capability/package/feature/app eltávolításával volt gondod?"
Nem tudom már pontosan, kismillió változatot próbálgattam annó ezekből, hogy már beleuntam és ezt a vonalat elengedtem, és ezért akarok rendes használati próbát tenni egy eleve ilyen minimalista redszerrel.
rumkola
Nem az Enterprise verzió kigyomlálásáról volt szó!
-
The Goth
tag
Mint fentebb írtam nincs fölös meghajtóm rá -ha lenne már rég feltettem volna- a mostaniakat meg nem akarom ezért szétparticionizálgatni, főleg hogy hely se lenne rajtuk hozzá. Tapasztalat szerzésnek meg túlzás lenne annyit szívni mint ami a mostani működő rendszer legyalulása majd újra rakosgatása jelentene. Mennyiségi licensz? Ne vicceljünk már.
Script aktiválás, digitális licensz, működik, pont. -
The Goth
tag
Nem támogatottot ír mindenre. Nem virtuál gépen akarom használni, csak per.pill. nincs fölös meghajtóm élesben próbálgatni. Felraknám fix rendszernek de kellene az alvó mód. És pillanatnyilag ez az egyetlen ok ami meggátol ebben, szóval ezért kellene megoldás rá. Ha csak VM akarnám használni, akkor tökmindegy lenne.
-
menetrendszerűen
Igen, ez egy találó jelző, Én is ismerek pár ilyen kategóriájú "user-t". Távoltartási végzés kellene ellenük, hogy gép közelébe nem mehessenek.#23846 Breki
Szerintem csak annyi történt, hogy ráeszméltek, hogy korábban a 24H2 feleslegesen volt a listában, amikor a Windows 11 (64 bites) is azt jelöli. -
Narxis
nagyúr
De az említett frissítés előtt semmi baj nem volt, legalább 1 éve használom és azért is jó mert a rendszerben is szűri a reklámokat, tehát a Start menüben ahol amúgy semmi keresnivalója nem lenne reklámnak vagy a pasziánsz elindításánál is. Nyilván ha tényleg az Adguard a hibás akkor ismerve a fejlesztőket jönni fog nagyon hamar egy frissítés, amúgy használhatnám a DNS szerverüket is csak az alkalmazás több dologra képes.
-
movax
őstag
Ott írja fennebb: ügyfélkapuzás, netbankolás. Esetleg mailezés, böngészés. Konfigolni nem nekik kell, hanem a posztolónak, van pl. rendes start menű, rendes tálca, egyszerű és átlátható felületek, nem kell félni a kártevőktől, kisebb a gépigény, nem jelentkezik be egy rossz frissítés, nem módosul fájlítpus-megnyitás stb. Természetesen szubjektív a vélemény, objektív vélemény nem létezik.
Csak azt mondom, amit látok, 5-6 gépen körülöttem, soha nem kellett hozzájuk nyúlni, 70-80 éves emberek is simán tolják. De vannak 6 éves munkagépeink is xfce-s minttel, amik lazán működnek még. De nem fogok erről vitatkozni, és senkit kényszeríteni semmire.
-
petakpa1
őstag
Először is köszi a válaszokat és a segítséget mindenkinek!
Nagy valószínűséggel az van amit Geth kolléga mond: Hiányos a lap USB kezelése, és GPT partíciójú USB drive-ról nem tud bootolni. Nem 100%-osan biztos ez, de nagyon valószínű, mert az rémlik, hogy a W10-et sem első nekifutásra sikerült feltelepítenem rá, de valahogy végül megoldottam. Azóta is műkzsik
. Ez már évekkel ezelőtt volt, és sajna nem emlékszem hogy csináltam? MCT / Rufus (milyen beállításokkal) / YUMI??? Passzolom...
És igen volt egy alapvető tévedésem: Valamiért az hittem, hogy a W11 telepítő média struktúrája (GPT vagy MBR) determinálja azt, hogy a végeredmény (telepített W11) UEFI vagy BIOS módú lesz. De akkor ez nincs így, azaz MBR/FAT32 telepítőről indított telepítés vége is lehet UEFI telepítés. Ez szuper, mert tényleg az egész probléma okafogyott így
.
Csak félve kérdezem meg, hogy W11 Installer
1) Mi alapján dönti el, hogy UEFI vagy Legacy (BIOS) módú W11-et telepít?
2) Vajon mit fog kezdeni ezzel a Hybrid EFI-s lappal, mit fog rá telepíteni? (Mivel W10 most Legacy módban van ezért vélelmezem W11 is így fogja telepíteni, de majd kiderül, ha odakerülök a géphez és kipróbálom élesben)
3) Lehet-e, és ha igen van-e értelme W11 telepítési folyamat elején force-olni, hogy UEFI módban telepítsen?
4) Valójában mi a user számára is értelmezhető különbség egy Legacy és UEFI módban telepített Windows között? Mintha valahol azt olvastam volna, hogy UEFI módban gyorsabban bootol.Előre is köszi a válaszokat ha tud valaki véleményt mondani ezekre.
-
svgyula
addikt
A több csatorna soha nem fog menni tömörítés nélkül. Sajna ezt kisajátították a mozikészítők Dolby papával karöltve. Minden 2-nél több csatorna ami jobb, bal, center, sub, már be van valamilyen digitalizálási rendszerrel csomagolva, mivel ezek nem csak a hangfile-t hanem az időzítést, a helyet is tartalmazzák. Azért van a "fogadó" eszközön a rahedli ilyen-olyan formátum felsorolva amiket képes fogadni.
Az alkalmazások a rendszer frissítés után random módon nem "eltűnnek" ez lehet megtévesztő volt, hanem nem indulnak el és nem is működnek. Míg régen volt egy normális szoftver az adott audio chipehez ez ma már a "windows store" kisajátította! Ez undoritó! A VGA vezérlőnek is van saját szoftvere aminek elméletileg a használatát megvásároltuk az eszközzel. Egy példa a Nahinic nekem alapból járt az alaplaphoz rajta volt a gyári telepítő DVD-n. Ez konkrétan tavaly nyáron egy rendszer frissítés után behalt! A gyártói oldalról hiába szedtem le a legújabb verziót! Telepedett de utána konkrétan semmit nem csinált! Nem lehetett elindítani! Az áruházból kellett letölteni és az érdekes módon működött, a következő frissítésig! Utána megint letölteni és újra telepíteni ha akartam használni! A Dolby Acess ui. A DTS szintén zenész. Nincs nagy levárásom egy szoftver állandó működése. Nincs frissítés ilyen olyan variálás! -
svgyula
addikt
Elméletileg az ARC a régebbi szabványú erősítőkben használatos a HDMI 2.0-ig Utána jött az eARC ami fontos az ARC nem kompatibilis az eARC-vel vagyis ha a TV tudja az eARC szabványt az erősítő pedig nem akkor a TV-nél vissza kell venni a "régi" szabványra. Ha ez nem lehetséges akkor szinte biztosan nem lesz hang az erősítőn, sajna tapasztalat. Persze az is kérdés, hogyan vannak csatlakoztatva az eszközök? A többcsatornás és vagy házi mozi erősítők amin van HDMI elméletben képesek leválasztani a hangot és a képet tovább engedni a TV felé. Itt minden esetben az erősítő ARC(eARC) és a TV ARC(eARC) kell összekötni. De ugye a fentebb írt dolog még így is áll vagyis a TV-ből jövő hang nem lesz meg, míg más eszköz ami közvetlen az erősítőbe megy szól. Ilyen esetben lép még közbe a HDMI szabvány ami ugye nem mindenható így a 4K, 4K 60hz stb 8K stb már nagyon függ a kábeltől is! Vagyis összegezvén megy mint rendesen a keverés
-
svgyula
addikt
Nos odág jutottam, hogy a Dolby Acess program is szívat! Nem elég simán átállítani a hangszórókat mindenhol Dolby Atmos-ra! Kell ez az alkalmazás is! De megint ott a b@szakodás az Ms részéről! Ugyanis hiába szeded le mint más alkalmazásnál az eredeti oldalról a windows-hoz való alkalmazást nem működik! Lásd viber, whatsapp, stb.....Ráadás nem frissíti magát, a frissítéskor egyszerűen azt produkálja mint a Nahimic egyszerűen eltűnik a telepített alkalmazások közül. Innen már meg is bukott minden beállítás és nincs egyáltalán hang a HDMI kimeneten! Természetesen én az eARC-ot használom. Az ugye azt is hozza, hogy nem kell az erősítő távkapcsolót használni és a TV a beérkező jelből leválasztja a képet és a hangot tovább engedi az erősítőre. Csak apró furcsaság, hogy amíg a TV-ről ugyanaz a videó(android Google Tv) a youtube-ről a TV-n képes a Dolby Pro Logik által az összes hangszórót megszólaltatni, addig a PC-ről csak 2db szól. Ha a film 6 vagy több csatornás kódolással van akkor bekapcsolja mindegyik hangfalat. Tehát nem a TV áteresztése okozza a hibát hanem még mindig a gagyi windows-os alkalmazás. És egy normális audio leképző hiánya! A sok szir-szar csicsa-micsa színező beállítósdi helyett rendbe rakhatták volna az audio rendszert! Ami amúgy egyre szarabb és aki több kimenetet használ annak állandó rémálom az állítgatás ami ugye régen egy azonnal feljövő ablakkal ment most ez 3 lépés lett!
-
zeee
senior tag
-
-
coco2
őstag
Én még hdd-vel vagyok, és reboot után kb 5 percen keresztül akad a gép. Egyszer utána kotortam, ilyen 20k+ üzenet megy a log-ba. Régebben nem volt ilyen, de aztán jött egyik patch a másikra, szóval a tendencia azt jelzi, 11 alatt csak még olyanabb lehet. Amúgy igen, ssd-vel néztem egy laptopot, és azzal nem érzékelhető.
-
cog777
senior tag
Kifejthetned mire gondolsz. En feature-rol beszeltem, ami a hivatalos doksiban is benne van.
Azt gondoltam ez olyan szolgaltatas fele lehet, nem? Tovabba azt hittem, hogy ha kiirja hogy Enabled, akkor fut is. Igaz, azt nem irja hogy running -
cigam
titán
Természetesen próbáltam, hiszen az SMB megosztás is így működik, de valamiért nem engedett be.
cog777
Az egy új, telejes önálló fiók lesz.Talán a helyi fiókhoz is beállíthatod a onedrive-ot.
Amúgy nem egyszerübb RDP helyett böngészőbe belépve kezelni közvetlenül a onedrive-ba? -
azbest
félisten
előfordulhat, bár kifejezetten hagytam lefrissülni, megvártam mire procihasználat is lenyugodott és újraindítások is voltak és stabilan ugyanazt hozta. Azt hittem először, hogy talán valami power beállítás más a biosban a két gép közt, de nem. Szóval nem tudom. És utána (core isolation ki-be) már egyező eredményeket kaptam. Esetleg majd megnézem, hogy update historyban van e bejegyzés.
Plusz netes videós tesztekben is 11.5k körüli eredményeket láttam több youtubbernél is. Ezért tűnt fel, hogy de nekem gyorsabb volt és lett. Bár amcsiknál lehet vannak plusz szolgáltatások futva.
-
RAM nem szokott havonta egyszer hibázni, ráadásul úgy, hogy mindig pontosan ugyanazt a hibát produkálja.
(BSOD hibakód is mindig ugyanaz pigatt esetében )
Ha egy RAM elkezd -ahogy mondani szoktuk- szemetelni (véletlen helyi értékű bit(eke)t rontja) avagy szitálni (mindig ugyanazon helyi értékű bit(eke)t rontja(fordítja meg)), akkor mindenféle hibakódú BSOD-k figyelnének be, mert minden írási fájlműveletnél sérülnek az állományok az OS-é is meg minden egyéb is... Szóval -szvsz- RAM hiba kizárható. -
boborján2
senior tag
Továbbra is ugyanazt fenntartom,hogy itt a szándékosság közrejátszik. Egyértelmű hogy bevételt próbálnak generálni.
Ha nincs olyan szolgáltatás amihez kell oprendszer szinten a modernebb cpu,hát akkor raknak bele. Ilyen egyszeű.Úgyis ki van tömve a windóz minden xar sallanggal, egyel több vagy kevesebb mit számít. Csak menjen a júzer cpu-t venni
-
-
geprombolo
őstag
Megosztott gépen megértem, hogy jelszót kér, de ha csak én használom, akkor minek? Amúgy én sem tudom mi csúszott félre, hogy adminként nem engedett bizonyos dolgokhoz hozzáférni (a netplwiz még most is orrol rám, még jelszót sem enged változtatni), a lényeg, hogy egyelőre probléma letudva. Hála nektek
-
geprombolo
őstag
Végül valahogy sikerült, most sem bekapcsoláskor, sem felébresztéskor nem kér jelszót. Sose fogom megérteni, hogy ha az ember EGYEDÜLI ura a gépének, akkor miért ilyen nehéz ezt beállítani? Win7 alatt pár gombnyomás volt, 11 alatt meg fórumokat kell feltúrni a válaszért.
Minden esetre köszi a segítséget mindenkinek! -
GoodSpeed
addikt
Igen, ráadásul ebből külön kell telepíteni mind a kettőt (amúgy én sem tudom, hogy ez mivel került fel, de sok játékom is van, valamelyik felnyalta), és mind a kettő után restart.
Kicsit vicces volt még amikor valamelyik Batman játék az AMD Dual-Core optimizert rakta fel kérdés nélkül, talán az Asylum... az olyan régi. Aztán négy magos CPU-m volt, és még rontott is a dolgon, így utólag kellett leszedni.
A 16 éves cuccokat meg pláne nem tudom, de azt hiszem, van amelyiket a PCMark teszi fel
-
Geth
veterán
Uhh, rosszabb, mint gondoltam.
Nem akarták megoldani, hogy az anti cheat külön kernel modulként fusson (ha már szükség van rá), helyette a teljes játéknak igényli folyamatosan.
Úgy tűnik, hogy korábban már kihasználta kártékony kód ezt a működést
Ez a sztori nem az én csésze teám (sic!), elengedem, szorri. -
geprombolo
őstag
Ennyi fiókot mutat, a Root1/Root az, amit épp most használok, ezt szeretném ha alapértelmezettként jelenne meg bejelentkezéskor, hogy ne kelljen mindig rossz jelszó/felhasználónév üzenettel találkoznom.
Ami a hangot illeti, arra a virtuális kábelre szükségem van Zoom vagy OBS használatakor, jobbat nem tudok helyette. -
geprombolo
őstag
Azt hiszem közben meglett a ludas, mert fixre állítottam a virtuális memória értékeit és újraindítás óta nem akadozott a hang. Most indítottam el 3 böngészőt, sok-sok (tényleg) ablakkal és a hang meg se röccent, csak amikor a virtuális androidot gyújtottam be, akkor jött egy picit zavarba, kétszer megakadt egy hangyafülnyit.
-
geprombolo
őstag
Köszi a tippet, ez egy virtuális audio kábel, újratettem és visszajutottam a három nappal ezelőtti állapotba, miután az alapértelmezett hangeszközöket stb. újra beállítottam. Böngészőkben van hang, nem akadozik csúnyán. Zenelejátszók szólnak, de néha laggol, pillanatra megszakad a hang. Zene hallgatásnál ettől máris élvezhetetlen.
Azt hiszem teszek fel a windóz mellé egy Mintet zenehallgatásra -
King Unique
titán
Oké, te nem, ellenben sokan mások meg igen. Ahol ugye evidens, hogy sokkal rövidebb lesz a mentés ideje és kisebb a lemezképfájl mérete, ha nem kell a pl. 500 GB-os torrentgyűjteményt is belefoglalni, mert az eleve másik partíción vagy fizikai meghajtón van.
A partíción belüli fájlszintű mentés, a Microsoft-fiókba mentett rendszerbeállítások és azok szinkronizálása, stb. pedig ugye megint más és nem keverendő az előbbivel. -
King Unique
titán
"Ha a mentés/visszaállításra kiválasztott eszköz jól van beállítva, akkor nem lassabb egy partícióval sem, hiszen egy fizikai adathordozó esetén nincs teljesítménybeli különbség az egy és több partíció között."
Csakhogy nem szimplán erről volt szó, hanem arról ami pl. a #12985 és #21729 számú hozzászólásokban is már ki lett fejtve és elég evidens.
-
zsolt_64
senior tag
Azzal csináltam : két megoldás van:
1. amikor telepítőnél bejön az első grafikus felület Shift-F10 -> taskmgr -> abból futtat (rendszergazdai joggal) regedit és ott kézzel bevinni.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\BitLocker]
"PreventDeviceEncryption"=dword:00000001
2. ntlite - al megmókolni a telepítő iso-t. ennél a megoldásnál ráadásul tiltani lehet a bitlocker szolgáltatást. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD