- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De még mindig nem tudom, mi az a sok minden amit a 3-ba írsz... Nyilvánvaló volt, hogy azt nyomtam, és ha 0 lett volna mind, akkor nem indulna a linux se... Az a baj, hogy itt csak a hülyének nézés megy, és hiába írok akármit, úgy állnak hozzá, hogy biztos nem tudom, csak írom, tehát nem úgy van, ahogy írom. Azért mutattam meg, mert azt vártam, hogy majd a hülyeség helyett azt írja valaki, hogy mit kéne csinálnom, valami pluszt. A generáljak kódokat az egy leokézás. Legalább háromszor kérdeztem, hogy mi a beolvasás például. De ha meg semmi, csak azt az egy lépést írjátok le 8 szóval, akkor meg megint csak ott tartunk, hogy én mondtam egy nappal ezelőtt is, hogy generáltam, meg, hogy a linux elindul, de ti mondjátok, hogy ezt kell csinálni. De még most se derült ki, hogy ennyit kell csinálni, vagy be kell olvasni meg stb.. Mert direkt úgy írjátok, hogy ne derüljön ki, és hiába kérdezem, nem válaszoltok a kérdésemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest