Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• boborján2

senior tag

válasz King Unique #21716 üzenetére

továbbra sem derült ki, hogy a dual boot megoldásnál milyen konkrét problémákat szokott okozni ha okoz, anélkül nem sokat ér.

Tudod ez olyan dolog hogy ha tudom hogy elesek ,akkor előtte leülök.
    Mivel az a tény már jól bizonyított ,hogy a frissítésekkel nagyon sokszor zsákbamacskásat játszik a microsoft(nem csak magával a win rendszerrel kapcsolatban). Ezért én maradok az egy lemez/egy oprendszer felállásnál.
    Elég csak egy google keresés a path kedd szavakra :C

Ha Te azt javasolod ,hogy ennek az ellenkezője a bevált módszer. Akkor legyen úgy ,nekem tök mind1 ki mit használ.
    Csak kérlek ne akarj engem meggyőzni ,hogy a dualboot jobb mint amit én javasoltam. Győzd meg a kérdezőt ,elvégre neki kell a megoldás nem nekem.
    Konkrét példával nem tudom épp alátámasztani,csak annyival ,hogy az elmúlt 30 év alatt ,elrontott win frisítéssel találkoztam néhányszor, de elrontott bios frissítéssel még egyszer sem :)) . Engem ez pont meggyőz hogy ha kell akkor a bios boot menüt használjam.

Azt meg hogy a következő peccskedd majd a tálcát, az usb egeret,a nyomtatást,vagy a bootmenü el ..szását veszi célkeresztbe az a jövő zenéje,mert itt aztán bármi megtörténhet.

Én azt is megértem hogy Te foggal körömmel véded a microsoftot, de vannak tények/statisztikák amikkel egyszerűen nem lehet vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák