- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
köszi, én szeretem sk köszörülni a registryt, akkor tudom mit és hol kókányoltam el/ha rendet kell rakni, hol takarítsak.#19625: pont a win11 releváns forrásra is egy ilyen f.szomtudjamitcsinálokdeaztnagyon kókányolás után segélykérő kollégánál bukkantam. A tag nem írja, mit művelt az elején, de rámutatnak neki, melyik két reg kulcsot kell lerendezni, most hirtelen nem találom az eredeti angol fórumposztot. Ezek ugyebár win10 és korábbiakra hivatalosan is publikálva vannak a M$ részéről, csak azóta nem merült fel bennük, hogy valaki érintett skylake és korábbi vassal win11-et tolna és nem frissítették az infótárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 10
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Dell Inspiron 15 5567
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi, én szeretem sk köszörülni a registryt, akkor tudom mit és hol kókányoltam el/ha rendet kell rakni, hol takarítsak.