- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
-
zsamiatt
őstag
-
T0rnad0
addikt
-
jksx
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
busman
veterán
-
vidaila
senior tag
-
Plazmacucci
félisten
-
zeno79
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
zsoltzsolt
addikt
-
törölt tag
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
this is life
Ármester
-
tisti1965
aktív tag
-
spider23
senior tag
-
zsamiatt
őstag
-
Clemi
veterán
-
mtm800
senior tag
-
Dzsosy
senior tag
Meg volt az oka, hogy miért került ki. Konkrétan azért, hogy kiférjen a zárolási képernyőre pár infó, mint pl. az időjárás. Így viszont most elég hülyén néz ki, ahogy egymásba lógnak.
Nem is értem.. Tejesen jól működött, ahogy eddig volt. Ha zenét hallgattál így is megjelentek a vezérlők..Remélem lesz majd erre megoldás.
-
saiyajin
senior tag
-
zsoltzsolt
addikt
-
törölt tag
-
netpeti98
addikt
-
törölt tag
-
tomboy0013
veterán
Ti csűritek csavarjátok a dolgot, legutóbb kiderült, hogy én se kellek hozzá, elszórakoztatok ezen a böngészős Store-os dolgon nélkülem is. Egyébként meg ha fájdalmas nézni akkor ne nézd, mellesleg leírtam, hogy olvass visszább is mert egy poénról volt szó Zavabalazs részéről amit te úgy látom túl komolyan vettél. És most már szerintem elég az off-olásból is amit elindított ezzel.
-
tomboy0013
veterán
Ennyi a lényeg, a többi nagyon nem számít, mellesleg a telefonon lévő Store-ban én ilyet sehol sem találok
Olvass visszább is és meglátod, hogy nem én hoztam fel a témát 
(#12088) ZavaBalazs : Tudom, csak kíváncsi voltam ki erősködik még az ellenkezőjéről, meg ki linkeli be a múltkori képet
És lám meg is történt amire számítottam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Imi1981
veterán
Hát most pont ilyen esetre nem emlékszem hogy volt e,bár sokszor másolok de hogy utánna írtam e be email cimet nem tudom .De ez nem tűnik egy nagy hibának amit nehéz lenne javítani,bár a többi sem az ,például edge több lap kezelése és a nav sáv .A nagy microsoftnak ezeket a hibákat már rég javítani kellett volna.
-
Blyan
félisten
-
ZavaBalazs
őstag
így elsőre azért az az alsó fém sáv nem odaillőnek tűnik, aztán lehet a későbbi képek rám fognak cáfolni.
és ami még fontos tényező, valószínűleg a HP-nál lesz hozzá rendes support, szóval pl a nuans neoval szemben ezt nyugodt szívvel venném meg, ha nem most vettem volna pár új nadrágot, aminek nincs ekkora zsebe.

-
Blyan
félisten
-
Plazmacucci
félisten
-
ZavaBalazs
őstag
-
confuser
senior tag
-
kutitomi73
aktív tag
-
Ricardo
titán
-
savoo
addikt
-
boncser
aktív tag
"Rendszeresen nem jön fel a billentyűzet szöveg boxokban...."
Nemrég az egyik ismerősöm a droidos htc-jén nem tudott sms-t írni mert nem jött elő a billentyűzet,hiába bökdöste, kilépett-belépett,de semmi. Azt hittem ez csak android ficsőr,de úgy látszik már itt is bármi megtörténhet.

Szerk.:
Tudom hogy hivatalosan nem közöltek megjelenési dátumot,de bizonyos források szerint február végén már jönnie kéne,de szerintem ebből hó végére baromira nem lesz stabil, kiadható rendszer. -
MrZidi
tag
-
ToniSoprano
addikt
-
ToniSoprano
addikt
-
benoce
tag
-
savoo
addikt
-
nicu71
addikt
-
busman
veterán
-
this is life
Ármester
Az nem bug hanem funkcio , hogy leszoktassa az embereket a vagolap hasznalatarol ... van toll es ceruza azzal ird ki ami kell...
amugy szerintem nem javitva lesz , hanem elqrtak valamit az ujabb buildnel es megjavult magatol... csak azert nem publikus mert majd ismet elcseszikó😁
A kameraval is kezdhetnenek valamit , meg a neha eltuno appokkal is ... -
törölt tag
-
Plazmacucci
félisten
-
Partyface007
őstag
-
Воланд
titán
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Švejk
őstag
-
Švejk
őstag
-
törölt tag
-
hroberto
veterán
-
this is life
Ármester
-
törölt tag
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
nem használtad előtte az egykezes módot? nekem volt olyan edge használat közben, hogy egykezesben pöttyintettem egyet, utána visszaengedtem teljes képernyőre, de az edge továbbra is úgy érzékelte, hogy a képernyő felső fele az alsóban van. pl itt ph-n ha egy középen elhelyezkedő topicra nyomtam, akkor behozta helyette a mobilaréna főoldalt, mert az van a bal felső sarokban.
-
Melack
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Bandi8bácsi
tag
Most direkt kipróbáltam ( Viberen ), itt egy pár szó amit megpróbáltam beírni, és amit kaptam helyettük, volt mikor második próbálkozásra teljesen mást dobott:
nekem->kellékek
öreg->itten, 2. kitett
autó->asszírok
kocsi->könnyezik
videó- >visszük, 2. viseli
kert->két, 2. keretNem tudom mi lehet, sajnos így számomra használhatatlan, pedig ez volt az egyik fő funkció amit vártam. iszonyatosan utálok pötyögni.
Szerk.: ja és ezt a hat szót egymás után írtam be, egyiket sem találta el elsőre. 6/0
-
EmThor
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
cattus
addikt
-
Steelers
senior tag
-
Steelers
senior tag
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Thome
veterán
-
zsoltzsolt
addikt
-
ZavaBalazs
őstag
-
Partyface007
őstag
-
zsoltzsolt
addikt
-
Ryoo
senior tag
-
törölt tag
Ember...látod mi a topik neve? Na, ebben a témában nem a 950/XL és 550 a fő téma,hanem a windows 10 mobile fejlesztői változata...te hát a állításod itt mit sem ér mert nem illik ebbe a topikba,ha neked is insider preview lenne vagy van, akkor oké...de a preview témába ne keverd bele a 950/xl,550-t,nagyon jól tudom hogy azok alapból w10m-mel jöttek ki...ha egy ici picit vissza olvasnál akkor rájönnél hogy a hozzászólásod felesleges volt...
-
Ice_Man22
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Zyxel NAS326
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- BMW topik
- iPhone topik
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Sony Alpha 6000 + 16-50mm Black Digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Majd 1-2 havonta rákérdezek

Olvass visszább is és meglátod, hogy nem én hoztam fel a témát