Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider23
aktív tag
válasz gyurkikrisz #1362 üzenetére
Így van!
-
spider23
aktív tag
Lehet hülye a kérdés, de sehol nem találom a beállítások között. Szóval van 3 email fiókom és azt szeretném hogy a három email fióknak különböző legyen az értesítési hangja. Van erre valami lehetőség mint a 8.1-en?
-
spider23
aktív tag
válasz appleGjuice #8244 üzenetére
Rosszabb igen, sajnos ez ilyen egyenlőre (szintén 930). Reméljük idővel javítják majd...
-
spider23
aktív tag
Üdv!
Asszony 735 telójára felraktam a legujabb 10-et. Kérdésem az lenne hogy hogyan tudom frissíteni a facebookot 10-esre? Az áruházban nem talál hozzá frissítést és a bétát sem találom hogy letöltsem. Még a 8.1- ről maradt facebook van rajta...
-
spider23
aktív tag
Amazonon meg a Band2 most akciósan 200usd. Természetesen nem küldik Magyarországra
-
spider23
aktív tag
válasz tomboy0013 #9045 üzenetére
Valahogy én is így vagyok ezzel. Azért ne csak a felét tudja már az akku produkálni mint 8.1-el. Bár én bízok benne hogy ha minden egyes telefon megkapja a véglegest akkor optimalizálva lesz külön minden telefonra ez a dolog és "javulni" ( legalábbis a mostanihoz képest ) fog.
Reggel veszem le a töltőről és általában már este 8 óra körül már csak 10%-on van. Pár hívás és pár whatsapp üzeneten + 2-3 email olvasáson kívül nem is nagyon nyomkodom azért ez így tényleg karcsú egy 930-tól... -
spider23
aktív tag
válasz tomboy0013 #9380 üzenetére
Szóval ebbe a szövegjavaslat letöltés hibába én is belefutottam. 2 napi folyamatos downgrade upgrade HR és próbálgatás után arra jöttem rá hogy a legújabb 36-os builden ha nyomok egy HR-t akkor nem lesz letölthető a szövegjavaslat. Szóval a 29-en kellett beállítanom a dolgokat majd utána mehet rá a 36-os frissítés. Így már van szövegjavaslat, viszont új szót nem tudok hozzáadni mert mikor rányomok a +"szöveg" re akkor olyan mintha lefagyna, leveszi a gombsort is. Utána tudok csak megint gépelni, de a szót nem menti el. Szóval sajnos nem működik ahogy kellene, és ahogy előtte ment még a HR előtt amikor elkezdtem ezt az egészet.
Remélem javítják. -
spider23
aktív tag
válasz ZavaBalazs #9388 üzenetére
Nem jól tudod! Settings/Time&Language/Keyboard (bocs, csak angolul használom) itt annyi billentyűzet javaslatot szedhetsz le amennyit akarsz, viszont ezt mondtam pár hozzászólással ezelőtt hogy 36-os build alatt valami hiba van és nem enged letölteni semmilyen nyelvet. 29 alatt ez hibátlanul működik. Sajnos már tudom mert 2 napja oda vissza downgrade és updatelek mire rájöttem hogy mi a hiba.
Sajnos egyébként a 29 alatt felrakott nyelv sem működik megfelelően. Javaslat már van 36-on, de hozzáadni nem tudok új szavakat, simán lefagy a billentyűzet és el is tűnik, de van hogy egyszerűen újraindul a teló. Szóval valami nem jó...
(első HR előtt ez hibátlan volt 36-on. Azóta csináltam vagy 6 HR-t de nem javult meg tőle, tehát egyenlőre nincs rá megoldás.) -
spider23
aktív tag
válasz Partyface007 #9397 üzenetére
És te most tudsz új szót felvenni a szótárba? Messenger alatt szinte minden mondat után lefagy a billentyűzet és újra bele kell nyomni a szövegmezőbe hogy ismét felhozza a billentyűzetet. Szinte használhatatlan.
De ugyan úgy hibás a whatsapp alatt is, bár ott eddig csak akkor lépett ki a billentyűzetből ha új szót akartam felvenni.[ Szerkesztve ]
-
spider23
aktív tag
válasz trytron #9430 üzenetére
Aki HR-t csinál .36-on annak ugrik a szöveg javaslat. Nem engedi letölteni. Csak úgy lehet működésre bírni ha visszamész 8.1-re majd jöhet a29-es ott frissíteni a magyar szöveg javaslatot és mehet rá a 36. De nekem azóta sem tökéletes. Állandóan lefagy és új szót sem enged hozzáadni. Szóval 36-on nem szabad HR-t nyomni ha egy mód van rá.
-
spider23
aktív tag
válasz Aethelstone #11037 üzenetére
+1
-
spider23
aktív tag
válasz Aethelstone #11235 üzenetére
Sajnos sokan vannak akik nem tudnak olvasni. Vagy ha véletlen tud és elolvasta akkor nem bírja értelmezni. Ez van...
-
spider23
aktív tag
Én amit észrevettem és végre nagyon jól működik az az egyik wifitől a másikig való barangolás azonnal és zökkenőmentesen megy automatikusan!
Csak hogy legyen pozitív dolog is.(házon belül több wifi router van hogy a jelet adja normálisan az egész házban ugyan azon SSID-n, eddig ez nem működött win-es rendszeren)
[ Szerkesztve ]
-
spider23
aktív tag
-
spider23
aktív tag
A wifivel senkinek nincs gondja? Nem nagyon megy az automatikus felcsatlakozás se a 950-en se az asszony 735-én az insideres tegnapi redstone update után. Wifi toggle kikapcs bekapcs és kézzel csatlakozás működik, de pl ha már csatlakozott rányomok és beikszelem hogy kapcsolódjon automatikusan ezt nem jegyzi meg ezt a beállítást bármit csinálok és nem is kapcsolódik...
van hogy csak simán kiírja hogy nem tud csatlakozni, meg van hogy a jelszót is kéri megint. Ezt egy kicsit elrontották.
[ Szerkesztve ]
-
spider23
aktív tag
Nekem jött egy ilyen az előbb: "MicrosoftMDG Update" ez mi lehet? Most fogaskerekezik.
950-re
-
spider23
aktív tag
Nekem is felment a legújabb és az iris scanner megszűnt működni. Beállítására ha megyek akkor csontra fagy és újraindul a telefon. Ezt vettem észre elsőre. (950)
-
spider23
aktív tag
válasz ZavaBalazs #16422 üzenetére
just for Windows PC Insider members
-
spider23
aktív tag
Nekem ez a legújabb frissítés hibával leáll: 0x8018830f
De úgy látom nem vagyok egyedül a problémával, külföldi oldalakon többen panaszkodnak ilyen hibára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest