Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz netpeti98 #689 üzenetére
Jaja asztalon ablakban futva...
@erahurka: Most viccelsz? A Samsung akkora piacot veszett, hogy Apple jelenleg a legnagyobb okos telefon gyártó (mennyiségben), a bevétel és a profit is folyamatosan csökken, szóval de megtorpant és majdnem 3 negyedéves csökkenést sikerült elérni a S5-tel. "korrekt számokat hoznak a Lumia telefonok" - OK... (Képzeld Apple látja el a teljes iOS platformot.) Abba meg bele se kötök hogy a legalsó szegmensben hoz "korrekt" számokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz netpeti98 #693 üzenetére
Szerintem nem fognak esélyt adni azért mert tetszik nekik az asztali Windows 10.
Ellenben ha jól megy az asztali rendszer, akkor van esély hogy a fejlesztők akkor már WP-re is megcsinálják az appot, ha már olyan egyszerű ezzel az univerzális platformmal. A több app meg talán bevonzza a felhasználókat, főleg ha a fellendülés miatt olyan fejlesztők is a platform felé fordulnak akik amúgy csak asztali programokat csináltak. -
félisten
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz netpeti98 #1594 üzenetére
Tom Warren is azt irta twitteren, hogy nem ugy kell elkepzelni, ahogy sokan irjak. mar csak kilenc es fel ora es kiderul.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
vicze
félisten
válasz netpeti98 #1749 üzenetére
WOW, kirakja full screenre az appot? Most komolyan? WOW. Ez hány év fejlesztés eredménye?
Tehát az hogy most csak full screenben fut a Metro app, az tabet mode ként kerül átnevezése, és feature lesz? Mondtam már a marketinggel kapcsolatban dolgokat?
Amúgy a előadásokon is tök aranyos volt pár előadó(legalább őszinte), mikor mondogatja hát épp nem vagyok benne biztos, hogy így hívják ezt meg azt mert állandóan átnevezik...
-
vicze
félisten
válasz netpeti98 #1753 üzenetére
Persze tisztában vagyok vele hogy ilyen lesz/volt, csak az új infó, hogy ez Continuum for PC-nek nevezik, mert miért hát ez akkora új feature.
Persze hogy sikeresebb lett volna, akkor még sikeresebb lett volna ha soha nem létezett volna Metro, meg nem 20%-os WinRT API-val adják ki, meg, meg, meg... Most jutottunk el oda ahonnan kezdeni kellett volna alapból és nem 3 év után.
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz netpeti98 #1781 üzenetére
Tessék
gondolom az a lényeg, hogy ha a Transparency-t szinte kikapcsolod, akkor ennyi értelme vana háttérképnek a csempék mögött
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
no1r
őstag
-
tatararpad
őstag
válasz netpeti98 #2013 üzenetére
Első körben kétlem hogy ilyen termékekkel jönnének ki a gyártók, ahhoz előbb kell egy jól bejáratot Store tele fantörpisztikus univerzális alkalmazásokkal. Ennek inkább akkor lenne értelme ha ezekkel akarnák lefedni a hulladék kategóriát, tehát az ilyen 10K JMF-es erősen kétes felhasználói élményű tabletekét. Ami szerintem nem lesz egyszerű menet mert ránézve a kínai Win8-as x86-os tabletekre azok is elég jó árban vannak, és azok utódjain azért egy teljes Windows fog futni.
-
chipesz
őstag
válasz netpeti98 #2045 üzenetére
De jó, végre lesz Swipe a tárcsázónál.
Meg a videó szerint sokkal jobb lesz, mint az előzőek.
Gondolkodom azon, hogy nem fogom feltenni, főleg, hogy már Update2 van, ez gyors, nem fagy le, nem hagy cserben, ellentétben a jelenlegi Win10 tesztverzióval, szóval lehet, hogy várok és nem vállalom be. Ha lenne másik telefonom, akkor más lenne a helyzet.
Kíváncsi leszek a véleményekre.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Воланд
titán
-
ZavaBalazs
őstag
válasz netpeti98 #2301 üzenetére
ha elolvastad amit idéztem a cikkből, pont ezen vagyunk kiakadva, hogy sokan feedbackelték, hogy szar a fönti böngészősáv, és arra keresik a megoldást... és erre jutottak.
chipesz: szerintem dobd ki, ami 5" alatt van az elavult. 7-es szériát (meg a budget 4-est) leszámítva minden szériából a legfrissebb készülék 5", hogy az embernek véletlen se legyen választási lehetősége. ja, de, a 640 XL
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
mtm800
senior tag
válasz netpeti98 #2997 üzenetére
Minden esetre nem nagyon erőltetik meg magukat.....tömkelegével vannak reklamációk.....és ez már az n-edik próbálkozásuk hogy rendbe tegyék ...egyik alkalmazás sem "frissült" ennyit az utóbbi időben. Nem nagyon látom a felemelt fejjel előre menetelést, pont ebben az alkalmazásban ,ami nagyon sok embernek okoz problémát.nem szívesen tenném vissza ezért a 8.1-et.
[ Szerkesztve ]
-
tatararpad
őstag
válasz netpeti98 #3615 üzenetére
Opera mini sem IE-t használ ahogy olvastam.
(#3604) no1r: Nézd az én véleményem az hogy ezzel az androidos futtatókörnyezettel értelmét vesztette WP-re fejleszteni, mert 3% részesedésre ezek után még azok sem fognak fejleszteni akik eddig tették, hanem azt mondják majd hogy nesztek itt van az androidos kicsit átírva azt kész, ha valami szar vagy lassú így jártál. Szerintem elég lett volna az UWP tyúk-tojás paradoxon megoldásához, de majd az idő eldönti mi sül ki belőle, viszont ha az lesz amit én gondolok akkor fölösleges lesz WP-t vennem, mert minek emuláljam a droidot mikor veszek igazit?
-
Воланд
titán
válasz netpeti98 #5201 üzenetére
be lehet, az rtm csak egy ujabb build lesz es itt nincs aktivacio, meg elozo rendszer, amihez kotheto lenne az insider program.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
janos666
nagyúr
válasz netpeti98 #6217 üzenetére
Az nem lesz jó, mert reset-elt telefon halott érintésérzékelővel, nem tudok Bluetooth kütyüt csatlakoztatni (de amúgy kéznél sincs ilyen).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest