- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plazmacucci
félisten
-
Giovan!
addikt
-
Giovan!
addikt
-
tatararpad
őstag
Szerintem te is tudod, minimális arcvesztéssel akarnak kijönni a dologból, merthogy mobile first cloud first meg platformokon átívelő univerzális élmény meg minden. Aztán itt van a Spotify, aminek anno volt egy WP-s verziója, ami nem ment máshol, asztalira bekerült egy desktop konvertált verzió ami nem ment sehol máshol, és most Xbox-ra is jött egy verzió, ami szintén nem megy máshol. Aztán nesztek UWP. Újrakódoláshoz nem értek, de egy 900 fokos szemléletváltás szerintem is el kellene.
-
Plazmacucci
félisten
-
betegphiu
senior tag
-
pzstm
titán
-
zsoltzsolt
addikt
-
starr
őstag
-
zsoltzsolt
addikt
-
Partyface007
őstag
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
Plazmacucci
félisten
-
Plazmacucci
félisten
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
Ice_Man22
senior tag
-
Plazmacucci
félisten
-
Gyufaaa
veterán
-
zsoltzsolt
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Pikkolo^^
addikt
-
pikszel
addikt
-
pzstm
titán
-
zsamiatt
őstag
-
zsamiatt
őstag
-
Clemi
veterán
Érdekes a 930-on megszűnt a BT bug, és nálam legalábbis ha nincs BT-n forgalom (zene) akkor nem fogyaszt, legalábbis nincs különbség a bekapcsolt vagy kikapcsolt állapot közötti üresjárati merülésben.
A BT kikapcsolás azonnali (ikon is átvált), tényleg kikapcsol, mert a BT fülesem átváltott kereső módra mikor bekapcsoltam, viszont a bekapcsolásnál van egy 5-7 mp-es várakozás. -
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
Ricardo
titán
-
pitius
tag
-
tomboy0013
veterán
Én is át tudom érezni a dolgot. 2011 nyarától Windows-os voltam idén árpilisig, és habár van még Windows-os telóm de már csak hébe-hóba veszem elő főleg az alkalmazások tesztelése céljából. Maga a felület(a csempék) annyira magával ragadott, hogy nagyjából másra nem is akartam ránézni, az android dizájntól rendesen rosszul voltam ameddig be nem jött az 5-ös verzió. Idén viszont hajtott a kíváncsiság és gondoltam kipróbálom az androidot egy kedvező árú stock rendszeres telóval aminél garantált hosszú távú támogatás van. Így vettem valamivel több mint 80 ezerért egy Nexus-t. Marhára féltem, hogy instabil lesz, lagg-ol majd meg lesz kínja. Hát miután elkezdtem használni, rá kellett jönnöm, hogy a 2 rendszer között azért van különbség és sajnos nem a Windows van előnyben. Egyszerűen mindent sokkal egyszerűbb és könnyebb megoldani, nincsenek nem működő dolgok, leálló szolgáltatások stb. (mondjuk az alap Gmail app-pal szívtam mert a MS Exchange-t néha kezelte néha nem, de nyilván a MS Outlook app tökéletesen tette a dolgát úgyhogy ezek nem voltak gondok). App-ok terén meg ég és föld a különbség. És a durva, hogy a beta programban lévő első android N verzió is sokkal jobb volt stabilitás terén mint a W10 bármelyik verziója. Most az 5. beta-t használom egy pár hete, de egyszerűen kifogástalan. És még ezek a dolgok is flottabbul meg vannak csinálva, ha nem jön be a beta akkor OTA-n kérhetem a régi verziót, kábelt se kell használnom. És minden hip-hop megy, a HR egy újraindítás, a frissítések telepítése néhány perc, nem kell skálázásnál újraindítani a telót stb. stb. Egyszerűen felhasználóbarátabb a rendszer minden szempontból. A csempés felülettel is az a probléma, hogy 2010 óta semmit nem fejlődött funkciókban (működésben vissza is fejlődött ahogy te is tapasztalhattad a csempeleállásoknál). Tehát a konkurens rendszer használata után úgy gondolom fel kell kötni a gatyát a MS-nak. Nem azt mondom, hogy nem lehet elégedett az ember Windows felhasználóként, de a fórumokban is látszik amit te is mondasz, hogy egyre több az elégedetlen felhasználó. És joggal elégedetlenek. Szembe állítom a Nexus-om egy drágább 950-nel és nem tudnék semmit felhozni amiben számomra jobb lenne.
-
zsoltzsolt
addikt
Nem védtem a wp-t, csak leírtam, hogy egyelőre nekem megfelel, amire kell. Ha függenem a munkám a telefontól, akkor kettő lenne nálam is, különböző rendszerekkel. De hát a pl. a mosógépek se már a régiek, ez van, nemjó?vegyélújat! szisztéma van. Sajnos meg kell szokni, bár ennek kissé ellentmond tudom, hogy a másik rendszerek stabilabbak, legalábbis az almás. De azért ott is olvasni érdekeseket

Ilyen fénykép eltűnés volt nekem is, de kb fél nap múlva (vagy másnapra? nem emlékszem), de ott lettek a telefonomon

-
pitius
tag
-
ADGCF
tag
-
zsoltzsolt
addikt
-
jksx
senior tag
-
Plazmacucci
félisten
-
JamesHun
addikt
-
JamesHun
addikt
-
Sjkolrd
aktív tag
-
tyan
senior tag
-
zsoltzsolt
addikt
-
scyllarus
veterán
-
zsoltzsolt
addikt
Hát eléggé
de nem ajánlgattam, csak jeleztem egy olcsóbb árat. Bár az alsó sáv, amin a Windows stb gombok vannak azért az piros pont, jobb szeretem, mintha virtuális, felugráló csík lenne, ami folyton kitakarná hasznos kijelző területet.
Én a szögletes telefonokat szeretem, ezért is van 930-am, és nehéz, hogy merre tovább, kevés a szép készülék. És szerintem igenis fontos a külső, hisz egész nap a kézben vagy előttem az asztalon van.
-
mtomi95
senior tag
Kicsit OFF, de feltettem PC-re is és darálni kellett az egész TH-t róla mert az istenért nem talált build-et a Windows Update egy ringen sem és ezért egy 14393.3 ISO-t letöltöttem most felment, viszont nem lehet a személyre szabást használni mert nincs aktiválva. Previewkat is aktiválni kell?

-
pzstm
titán
-
Sjkolrd
aktív tag
-
pprod94
aktív tag
-
Sjkolrd
aktív tag
Mi nem működne megfelelően?! Az online steam?! (hbo,horizont,telekom go...) vagy egy mobilos ugyfelszolgalat?! Megjegyzem sok esetben meg az asztali rendszeren sem működik az online ügyfélportál akadás mentsen, hibák sokasága jelentkezik...igen ne menjünk bele ebbe az egészbe, mert kár érte...
Az nem neked akartam írni, de így sikerült. Nah mindegy. Nem feltétlenül oldja meg a hr a mindenfele gondokat, s nem feltétlenül kell azonnal minden egyes hibára hr-t nyomogatni...Pl ez olyan mint egy pc-t folyamatosan újra húzni ha valami gondja baja van...de nem akarom keverni a mobilt az asztali rendszerrel...csak egy megjegyzés volt.. -
Sjkolrd
aktív tag
Nem kell a karaktereket fölöslegesen írogatni, akkor meg te is értsd meg a következőt, hogy ha egy szolgáltató kínálatában szerepel egy készülék akkor illene rá elérhetővé tennie az alkalmazását, akármekkora részesedése is van, nem csak azok után is bezsebelni a bevételt. Az útmutatód meg egy lehetőség, nem kőbevésett leírás, 5 készülékre telepitettem 8.1 hr-nélkül, vagy amikor mar w10 volt rajta újra a legfrissebb buldet...., s ha úgy gondolod ezzel a kijelentéseimmel az ms fenyezem, grat. hozzá. Nem fogok itt keyboard karatezni...
-
Medical
aktív tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amit elsőre tudok írni, pörög rendesen még mindig, mint az Istennyila, még a 650-en is látványosan alázza a négyhúszast, de hogy a többi, rejtett, alvó és meglévő problémák javítva lettek-e stabilitás szempontjából, az majd kiderül.
Most vonatkoztassuk el, hogy applikáció terén a béka segge alatt vannak, itt a rendszer a lényeg, hogy a végső (általuk kijelölt) final verzió megállja-e majd a helyét, legalább annyira, hogy ne legyen olyan alapvető dolog, hiba, bug bármi..., hogy egyszer csak minden ok nélkül úgy dönt a rendszer, hogy baxok szinkronizálni és, pl ezt a csempét a főoldalon most leállítom a másik kettővel, egyetemben hogy örüjjjjéééé...
-
Sjkolrd
aktív tag
HBO GO,HORIZONT GO,UPC,stb...upc-nel miért kínálnak egyáltalán akkor wm-es telefont ha nem írnak rá app.-ot. Es ez igaz minden olyan szolgáltatóra aminek kínálatában meg található a wm-es telefonok.Igazából ameddig a fejlesztők nem kezdenek el app-at írogatni, nem is lesz feltöltve rendesen az áruház....az meg hogy, nincs akkora részesedés ennek a platformnak nem lehetne kifogás, tudtommal az adroidnak sem volt mikor megjelent...csak ott lelkes amatőr fejlesztők alkalmazásaik is megtalálhatóak...nem tudom miért nem működik nálad rendesen, nekem rendesen működik az fb,messenger,viber, (igaz az a par future ami nincs meg az androiddal szemben,nah bum, feltudom emelni a telefont es tudok telwfonalni)meg azok az alkalmazások amiket használok. Lehet, hogy nem olyan fejlett mint az android, de most vissza kérdezem, ha mar van egy ilyen applikáció amit fent tart az adott fejlesztő miért nem hozza ugyan arra a szintre, vagy amikor kiad egy frissítést miért nem olyan frissítést add ki ami megegyezik a másik kettő verzióval?! Ha mar filmet akarok nézni akkor ott van a netflix 1000x több kínálat...lehet hogy másoknak fontos az a sok hülye reklám ami a tv-ben megy...de en kb.7 eve nem tv-zek, inkább filmes cégeknél fizetek(netflix,filmbox), s ott azt nézek amit szeretnek reklámok nélkül...hbo meg irdatlanul magas a kínálatát nézve.....
Nos en nem xl csak sima 950. Rs-el.egész nap nyomogatom a telefont es most van meg csak 51%-on az aksim...a kezdetekhez képes a mostani verzió mar stabilnak mondható...Igaz az is nem google e-mail-el használom a telefont. Meg most mire is legyen 6 e-mail fiókom...Outlook-al. Minden rendben van es pont. Igazából az ms-nek le is kellene tiltani minden mást, jah de ez megint kiverni a hiszi larmat egyeseknek...csak az nem tudom az android-nal akkor miért nem, ott sem tudod a play aruhazat mással használni csak ott gmail-nek hivjak....majd meglátjuk mit hoz ez az év ennek az os-nek, de ha váltásra fogom magam elhatározni akkor ios. Android maradhat azoke akik szeretnek buheralni...rom-kat cserélni stb stb...
-
törölt tag
+1 osztom a véleményed, az a pici karika nekem se jön be, meg a karikás kapcsolat csempe sem
a másik, mennyire híresztelték hogy majd a project islandwood-dal bővül az appkínálat,ami eddig nem igen kecsektet sok appal,ami nagyot aratott volna az project astoria, csak hát a szerencsétlen agyonfizetett fejlesztőcsapat képtelen volt megoldani a hibát így kivették,pedig hát, inkább csökken mint bővü,az új messenger siralmas, a fb béta még szóra sem méltó olyan fos...ha ilyen ütemben halad, lassan kezdhetik szervezni a win10mobile temetését mert arra a sorsra fog jutni, maga a rendszer ötlet nagyon jó, de annyira le van maradva hogy sohasem fogja utolérni az androidot vagy az ios-t..a bb10es rendszer is már bukás elött áll, pedig az is jó platform a maga módján...de majd a samu új tizen rendszerére leszek kiváncsi, hogy arra hány cég fog majd appot készíteni,mertugye bejelenette a samu hogy szakítani akar az androiddal és a saját tizen os-ét szeretni terjeszteni inkább... hááát... egs... próbálják meg, de erőltessék rá az egész palettára... -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
jksx
senior tag
Nekem a 338-on volt halott a kapcsolatok csempe, a 420 megoldotta. Azzal csak az a bajom, hogy a gépház - értesítések menünél van egynéhány app ami eltűnt a listából pl. az időkép, míg a myappfree-ből négy (!) darab van

Vajon az RP-s build mit javít ezen a téren, vagy mit ront tovább. Röhej az egész... -
Nooeca
senior tag
-
mtomi95
senior tag
-
zsoltzsolt
addikt
-
mtomi95
senior tag
Várjál már, ezt az egészet nem értem.
Most leírtad miért tetszik neked a 650.
Láttam korábban is mikor valaki felrebessgette neked, hogy vissza lépés a 640-nnel szembe, de nekem nem ez volt a célom. Félre értettél. De azt mondd meg mi köze preview buildekhez meg úgy az egész fejlesztéshez és általános teljesítményhez pl annak, hogy az amoled kijelző mellett az ips szinte fakóbb? Ez most csak egy kiragadott példa volt a sok közül. Ha azt mondom, hogy nekem a második 640 vételekor fel sem merült mint opció a 650 ár-értek arány miatt, ahhoz mit szólsz?
Az ilyeneket el kell fogadni. Az az egyetlen szó aminek neki ugrottál a múlt sérelmei miatt, annak ehhez a témához van köze, nem ahhoz hogy kinek mi tetszik. -
consono
nagyúr
Én eddig mtomi95 véleményén voltam, vitatkoztam veled is korábban. De. Végre kicsit hosszabban is volt 650 a kezemben és egyáltalán nem áll meg, hogy lassabb a 640-nél. A 830-ammal összehasonlítva sem vettem észre, hogy hátrányban lenne, inkább kicsit pörgősebb volt (bár ezt nehéz összehasonlítani). Ha kicsit kisebb lenne, 4.5"-4.7", simán lecserélném rá a 830-at.
-
mtomi95
senior tag
Az lehet, de például a 640 még jobb is mint a 650 szóval nem értem ezt.
Azért szerintem a 640 pont támogatott még legalább egy RS erejéig mínium, hogy kellő figyelmet szenteljenek neki, főleg így új telefonok híján, legalább is én elvárnám. De az még nem egyelő az MS gondolat menetével. 
starr:
Örömmel hallom!
Lassan felkúszik a .107 utána megyek én is RPR-re. 
-
mtomi95
senior tag
-
Plazmacucci
félisten
-
Sjkolrd
aktív tag
A droid beállításai nekem is win után nehezebb volt megtalálni, avagy nem is tálaltam meg...El lehet szokni nagyon az android használatától...Az fb,instagram, s további soc. app.miatt felcsapót ez a droid...alkalmazások tekintetében lehet sok a lehetőség, de a minőségi apookat nehéz megtalalni...továbbá az áruházban kicsit nehézkes megtalálni ami kell
...és meg mindig úgy gondolom,hogy aki droidot szeretne venni annak kemény összegeket ki kell csengetni kb. 100.e korul,hogy egy használható készüléket kapjon..több évbe fektetve.....mert azért nem mindenki teheti meg azt,hogy ennyiért vesz telefont. Esetleg az alsó kategóriás droidban van előrelépés? Hogy kb. 2 hetes használat után ne akard a telefont szet...ni?! 😁 Ui.: Utolsó találkozások droiddal S3 es Z1 -
zeno79
őstag
-
mtomi95
senior tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
mtomi95
senior tag
-
Nooeca
senior tag
bugjait amit kijavítanak. Nem hiába láttad, hogy sokszor az RS-ben már javult, de TH-hoz még nem jött meg a javítás. Viszont létezik olyan, hogy az RS-ben már megváltozott bizonyos dolog, így a TH javítása nem jó az RS-hez, meg fordítva sem. Ott külön kell javítgatni.
A bugok jelentős részét RS-ben javítgatják és átimplementálják TH-ra, vagyis kalm kérdésére válaszolva, ha van egy bugos TH, de RS-ben fixálják a dolgokat, akkor minek várjanak 3-4 hónapot arra, hogy kiadják az RS-t, ha megtudják tenni azt, hogy addig is jól müködjön - vagy jobban - a TH?
-
tomboy0013
veterán
Szerintem 8.1 alatt elég bénán volt megoldva a hívó képernyő. A név a képen volt és így folyton valaki fejébe volt a szöveg, droidon van rendesen megcsinálni ez is. A jelenlegin annyit változtatnék, hogy nagyobbra állítanám a kört. Nekem kifejezetten tetszenek ezek a körös dolgok a W10-ben, pl. a kapcsolatok csempe is jól néz ki.
Plazmacucci: A W10 sem kevésbé stabil a 8.1-től.
-
csucsu52
aktív tag
-
mtm800
senior tag
-
temagad.aho
tag
-
confuser
senior tag
-
Nooeca
senior tag
-
Plazmacucci
félisten
-
this is life
Ármester
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
-
kasaz13
csendes tag
-
afk22
tag
Valoszinuleg valamit melyen valtoztattak a kodban, ami miatt gyorsult jelentosen az egesz, viszont jo nehany bugot okozott, ami eddig nem jott ki eddig (idozitest/mashogy tarol valamit, es a regi tarolt dolgokkat rosszul kocvertalja v olvassa / optimalizaltak frissiteseket es igy mar bizonyos esetekben kulon meg kell hivni stb.). Ez egy ennyire beta codenal teljesen normalis.
Az hogy kinek milyen bugjai vannak es mennyi ideje van mar meg, az teljesen fuggetlen attol, hogy mit javitnak ki. Meg vannak azok az emberek, akik dontenek a bugok prioritasarol, es az alapjan javitjak a fejlesztok. Nyilvan ez fugg attol, hogy mennyire sokan hasznaljak, mennyire zavaro, illetve hogy mennyi minden epul ra, ezt igy kivulrol nagyon nem lehet latni, hogy miert ilyen sorrendben csinaljak. Lehet hogy ha atlatnank akkor mi is azt mondanank, hogy ez igy teljesen oke, de lehet hogy azt, hogy ezek hulyek
.Birjak kijavitani nyarra, es jojjon egyutt a desktop es a mobile RS...
-
mtomi95
senior tag
Bugos volt rajta a skype alkalmazás. Se az értesítésekből nem indult elsőre sem csempéről. Beléptem, kidobott folyamatosan. Ami azért zavaró mert ha egy beszélgetést elküldtem a háttérbe 2x kellett belépni hogy eltudjam olvasni. Ha lezárt a kijelző beszélgetés közben szintén újra megkellett nyitni. Képet sem tudtam vele küldeni és hívást sem kezdeményezni a fenti hiba miatt.
Egy spanom azt mondta nála a messenger is szörnyen működött. Az Edge is sokkal bugosabb volt nálam.
Került is vissza a .312.
Boot-al különben nem volt gond egyszer sem. -
Nooeca
senior tag
-
Nooeca
senior tag
annak csak akkor van értelme ha a régiós beállítások angol, és inkább felpontozzuk a már leírt problémákat mint újat írunk (amihez ugye angoltudás szükséges), mert olyan 50-100 pont alatt mire elolvassák a feedbacket és fel is dolgozzák addigra már hivatalosan tölthető lesz az RS.
Úgy vannak vele ha egy bug globálisan jellemző, akkor a sokat pontozott visszajelzések azok, amikre alapozni kell... ahol csak pár szavazat van az minor bug, elvégre úgy szűrik le, hogy az csak annál a pár embernél, vagy százalékosan kis részben jelentkező probléma.
-
busman
veterán
-
mtomi95
senior tag
-
mtomi95
senior tag
Az az érdekes nálam is jól ment egy darabig, egészen pontosan máig.
De ma óta nem tudtam rendesen használni. Milyen gáz egyébként, hogy egy ótvar 2014-es verzió érhető el egy MS alkalmazásból egy MS operációs rendszerhez.
Eddig is láttam mennyivel jobban néz ki androidon, de a héten volt alkalmam a barátnőm 3 éves LG-jén, kitkaton a skype-ot megnyomkodni... hát azt hittem a falnak megyek zsebbe a winfos 10-el. 
Vagy töröljem ki a sejhajom az üzenetek+skype-al? Hát tolják maguknak fel ahová nem süt a nap azt a szart, de komolyan! -
spider23
senior tag
-
Nooeca
senior tag
Hétfőn volt 1x csak, amióta kijött a .218 azóta van meg a telefonomon a windows 10, nem tudom ez hány nap de két hét biztos. de ártalmatlan minor bug szóval ha így két hetenként előjön, de ha még naponta az se zavaró, hisz ahogy előjön úgy eltünik. Gondot nem okoz, lefagyni nem fagy le hálisten, újraindulni se indul újra, szóval tényleg ártalmatlan.
Néha csinált olyat 8.1-en hogy megnyomtam a bekapcs gombot és nem ébredt fel... na ez kb ahhoz hasonló, mármint olyan értelemben hogy 2x kell valamit csinálni hogy reagáljon a telefon... 1x bárhova kattintani egyet és akkor eltünik a moziak, még egyszer meg megismételni azt, amit szeretnék... ugyanezt játszotta el a 8.1, hogy megnyomtam a gombot semmi, megnyomtam még egyszer felébredt.
-
Nooeca
senior tag
akkor úgy mondom, hogy minor bug, ahogy maguk a "fejlesztők" is nevezik. Vagy ha Jason szavaival kellene élnem akkor very very minor bug.
magyarra fordítva: jelentéktelen hiba, vagy kisebb hiba, olyasmi ami a felhasználói élményre nincs hatással, szimplán csak esztétikai hiba. ilyen van még egyébként a folyamatlistában a "kezdőképernyő" vagy a start menü ki hogy nevezi hiányzó ikonja. (csak itt nincs nekem ikon).
Én nevettem rajta egyébként mint írtam feljebb, inkább vicces volt mint zavaró. Hirtelen nem tudtam hogy most káprázom vagy valóság.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Végre elérhető az új Steam Controller
- Futás, futópályák
- Sztori előzetest kapott a The War of the Worlds: Siberia
- Motoros topic
- Amazon Kindle
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Sorozatok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Lehet hogy azért csak a funkciókat fejlesztik mert azt át tudják majd emelni a következő projektbe, a WM10 meg majd kukázva lesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most leírtad miért tetszik neked a 650.
Az ilyeneket el kell fogadni. Az az egyetlen szó aminek neki ugrottál a múlt sérelmei miatt, annak ehhez a témához van köze, nem ahhoz hogy kinek mi tetszik.