Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz Giovan! #1858 üzenetére
vannak uj csempeszinek, ki lehet valasztani, hogy a hatter full screen, vagy tile legyen, el lehet tuntetni vegre azt a nyavajas mikrofon ikont a billentyuzet tetejerol, a people app-ban kicsit rendeztek a nevek helyzeten, van a kezdobetus valasztas. kb ennyi igy hirtelen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
vicze
félisten
-
Воланд
titán
válasz Giovan! #2167 üzenetére
"One-handed use: if you have a device with a screen of 5 inches or greater, it’s now easier to use your device with one hand. Press and hold the Start button and your screen will slide down so you can reach items at the top of your screen. To slide the screen back up, tap the black space at the top of the screen, or press and hold the Start button again. One-handed use will also naturally time out after several seconds and return to your regular view."
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Giovan! #2319 üzenetére
az ms most azt hiszi, hogy azert nem kell az embereknek a wp, mert nem ugy nez ki, mint a droid, meg az ios. valahol igazuk van, csak eppen atestek a lo tuloldalara es semmi egyediseget nem hagynak a rendszerben.
-
félisten
-
Glenda
addikt
válasz Giovan! #2332 üzenetére
Nem igaz, hogy nem lehet. Nem tudják. Viszont ha ennyire töketlenek, akkor meg is érdemlik. Álljanak át a üzleti szoftverekre és legyenek IBM...de azt meg nem akarják.
Az UAP jó lehet, de majd eldől mi lesz belőle. A platform bridges se rossz dolog.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
tatararpad
őstag
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Giovan! #2620 üzenetére
ki szereti? mind a 3 százalék? volt rá 5 év, vagy több, hogy lenyomják az emberek torkán a modern designt. az eredmények önmagukért beszélnek.
és ez már egy kissé átalakított verziója a modern ui-nak, szóval az se legyen már kifogás hogy "dehát a modern ui szögletes".
nyilván van ami így is ronda, dehát ez van. valamit valamiért. inkább egy hamburger menü, minthogy ne legyen valamire app.
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Glenda
addikt
válasz Giovan! #3806 üzenetére
A kerekítéssel annyira nincs baj, csak ésszel kell csinálni. Például az albumborítóknál semmi értelme.
De most annyira rákattantak erre, hogy még a céges beléptetőkártyákat is cserélik körfényképesre.A hubokkal az volt a baj, hogy túl komplexek voltak. Nem véletlenül indult később a Photos a Camera Rollal, a telemetriából látták, hogy leginkább arra használták az emberek. Vagy a Games Hub, a játéklista miatt kellett, később meg alig volt értelme, a játékok kikerültek a menübe (mert az emberek nem találták). Ez nem megengedhető, hogy a rendszer ismeretéhez könyvet kelljen olvasni. Azt mondják, hogy a UX olyan, mint a vicc. Ha magyarázni kell, akkor nem jó.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
netpeti98
addikt
A hamburger menü az univerzális appok miatt jött. A Panorama nekem is nagyon bejövős megoldás volt, de csak mobilon még jó volton, de nagyobb képernyőn már kevésbé használta ki a helyet. A dizájnváltás meg betudható a platform sikertelenségének. Szerintem az ideális a Metro megoldás továbbgondolása, és nem a teljes elhajítása lett volna.
Bár én már úgy vagyok vele, ha a funkcionalitásán, kényelmén, és a helykihasználásán tudnak javítani a jelenlegi kinézetnek akkor megszokom idővel.
Természetesen nekem továbbra is a Metro lesz a favorit.
-
cattus
addikt
"A Panorama hubok tökéletesek voltak mobilra"
Azért szerintem ez így nem teljesen igaz. Az tény, hogy egyedi volt és nagyon jól néz ki, de a felső címszalag nagy betűmérete nem a legjobb a kis kijelzőkre. Nézegettem, hogy pl. a 8.1-es zenelejátszóban - ami már kisebb betűkkel operál - is sok helyen csak a kijelző ~felén volt releváns content, a többi csak helyfoglaló szöveg, ami kb. konstans.
Do the thing!
-
Воланд
titán
válasz Giovan! #4326 üzenetére
az nem jelenti azt, hogy portolni is fogjak. raadasul egy zart betateszten kivul meg nincs belole semmi, pedig meg durvan egy honap es jon a w10.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Giovan! #4448 üzenetére
a "vegleges" es a mostabi preview kozott annyi lesz a kulonbseg, hogy a "veglegesben" kevesebb bug lesz. a gui marad ugyan ilyen hanyinger es sokkal tobb funkcio sem lesz benne.
-
Blyan
félisten
-
Boonen007
őstag
válasz Giovan! #4481 üzenetére
Erre valodi valaszt varsz, masfel oraja van a telon. Egyebkent a fogyasztassal nem volt gondom az elozo builden sem. Viszont eddig egyszer sem toltotte ujra a kezdokepernyot, igy nem lettem sima csempek az elocsempebol. Kepek appban van mappak szerinti nezet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest