Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz tatararpad #80 üzenetére
Ellenkezőleg, elméletileg most már nagyon közel van a két rendszer egymáshoz, minden app universal app.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #119 üzenetére
14 nap alatt elkuldok egy par szaz feedback-et, aztan csokolom, csinaljon azt az ms, amit akar.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Glenda
addikt
válasz tatararpad #334 üzenetére
Gondolom nem spoofolják az UA stringet.
-
savoo
addikt
válasz tatararpad #699 üzenetére
Nem. Az egy telefon esetében teljesen felesleges.
-
vicze
félisten
válasz tatararpad #702 üzenetére
14. a listán szóval kutyának se kell. Mondjuk a 14-ben van kb. 5 rendes megvalósítható kérés. Szegény értesítő LED is csak 7. mondjuk előtte nem túl sok értelmes dolog van. Amúgy azt kell mondjam, hogy szépen dolgozzák le ezt a listát folyamatosan, legalábbis amit lehet.
@woland_y2k: Tudom, szerintem az valami HW hack lesz. De ugye ez 13. a listán pont az OTG előtt. 16. meg a BT bill támogatás, ami már integrálva lesz ha jól írtátok, de ez is olyan ami nem kell senkinek na.
-
Glenda
addikt
válasz tatararpad #895 üzenetére
Szerintem annyira nem rossz. Szokni kell, de pl pont a napokban mondtam, hogy a command bar sokkal jobb. A hamburger meg működhet, ha lehet scrollozni.
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #1164 üzenetére
elkuldtem a feedback-et.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Milestone2
nagyúr
válasz tatararpad #1164 üzenetére
5.5 collon egykezezek, pedig nincs lapátkezem.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz tatararpad #1194 üzenetére
Minden kéz más.
De hogy nem látja a SIM-et, megszűnt telefonnak lenni ezt orvosolnom kéne. Eddig csak az olvastam másoktól, hogy a mobil adatot nem lehet ki-be kapcsolni… De hogy nincs hálózat…[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
törölt tag
válasz tatararpad #1449 üzenetére
Majd elmagyarázza hogy megváltoztak a felhasználási szokások.
-
no1r
őstag
persze, erről beszélek. idióta banda. -.-"
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
gyurkikrisz
őstag
Ha egykezes használatot próbálok szimulálni, és a hüvelykujjammal tapogatom a képernyőt, akkor tulajdonképpen mindegy hogy a jobb alsó, vagy a bal felső sarkot kell elérnem, mindekettőt nehéz...
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
tomboy0013
veterán
Én csak azt nem értem ha nekik tökmindegy hol van mert ugye lassan azt próbálják magyarázni, hogy mindegy hogy jobb alul vagy bal felül van, nehéz elérni. Ezesetben miért nem képesek a felhasználói visszajelzések alapján alulra rakni? Nem normálisak.
-
Bukk900
őstag
válasz tatararpad #1579 üzenetére
Vagy a képernyő feloldásához ki kell rakni a Rubik kockát.
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #1617 üzenetére
jo, csak a keynote-on szo nem volt ilyenrol. ahogy win32-es alkalmazasok sem lesznek pc-n kivul mashol, hiaba kerulnek be a store-ba.
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #1622 üzenetére
ketlem, hogy az lenne, akkor nem kellene ennyire hozzanyulni az alkalmazasokhoz. valamit megtartottak az androidbol, melle meg betettek a winrt apikat. gondolom.
-
törölt tag
válasz tatararpad #1637 üzenetére
Mit kellene felmutatniuk még? Tablet módban teljes képernyőn futnak, PC módban skálózhatóak mint egy rendes Win32 program. Telefonos kijelzőkön is optimális méretben jelennek meg a dolgok. Mindezt egy kóddal. Ezt kell tudniuk és ezt tudják.
-
törölt tag
válasz tatararpad #1640 üzenetére
Milyen infó volt téves? Előbb linkelte Woland, hogy emulált környezetben futhatnak telefonon, tableten és PC-n is az alig módosított Android appok.
(#1639) Polllen: Rudy Huyn.
-
törölt tag
válasz tatararpad #1642 üzenetére
Valóban változott a szöveg. Őrület.
(#1643) vicze1: Terry Myerson se volt valami összeszedett ma. Hangosan felröhögtem mikor összeakadt a nyelve a Trivia Crack nevén és Trivia Crap-et mondott
(#1645) tatararpad: Már az nevetséges ha ezeket most gépelték le. Egy ekkora cég ilyeneket megengedhet magának, akkor mit várunk bárkitől is?
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz tatararpad #1645 üzenetére
Kb. több mint elszomorító. Több mint amatörizmus amit csinálnak.
-
gyurkikrisz
őstag
-
veterán
válasz tatararpad #1739 üzenetére
Egy prezentacional lazan elofordulhat kis hazankban is.
Everybody lies.
-
törölt tag
válasz tatararpad #1739 üzenetére
Nem arról beszélt hogy majd bemész egy random plázába és eléd tárul egy rakás billentyűzet meg monitor hogy használhasd. Viszel magaddal billentyűzetet és hotelszobában, irodában, otthon, ilyen helyeken használod. Azért tévé itthon is van a szállodákban.
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #1952 üzenetére
majus hetedike ota van gond, azota a google egy budos szot nem reagalt.
-
azopi74
addikt
válasz tatararpad #1954 üzenetére
kismillió AdMob versenytárs....
Jahh, komoly versenytársak, AdSense, DoubleClick és Adwords még labdába rúg, igaz, mind Google, így összesen kb 46,8% a Google-nál... Hát ez nem piaci erőfölény, miért is lenne az...
Az a kismillió versenytárs a Facebook a 21,7%-ával és a Twitter a futottak még kategóriában
-
Glenda
addikt
válasz tatararpad #2216 üzenetére
Hát persze. Végülis lehetne Sims2 üveges hatású giccshalmaz is.
-
Glenda
addikt
válasz tatararpad #2218 üzenetére
Hát még a blurös hatású gombok hiányoznak, az aztán kimondottan Windows Phoneos lesz.
-
Glenda
addikt
válasz tatararpad #2220 üzenetére
Nekem ez tetszik. Bár mondjuk ezen a téren a legkisebb a változás, eddig csak egy keret volt, most ki is van töltve. Na bumm.
A gond ott van, hogy pl a hamburgert nem tudod kihúzni, vagy hogy még mindig keverednek a 8.1 elemek (rögtön indulásnál pl, a nokia képernyő).
Ez a start gombos bohóckodás félmegoldás, nem értem miért nem lehet rendesen megoldani. A drótikonok amennyire nem tetszettek, most annyira beértek. Szép lesz, csak ugyanúgy arculatot váltottak, mint az iOS7-tel az Apple, vagy mostanában a modern Androidokkal a Google. Puff.
-
törölt tag
válasz tatararpad #2336 üzenetére
Alsó kategóriában egész jókat alkotnak, Lumia 535, 640 nagyon jó készülékek árkategórián belül. Már csak az OS-en kellene javítani, hogy használható legyen az IE meg hasonlók.
-
törölt tag
válasz tatararpad #2338 üzenetére
Függetlenül 50-ért nincs probléma az Androidos telefonokkal? Hááááát azért ez merész kijelentés. Persze vannak készülékek, amik nagyon korrektek 50-ért, pl. a Honor 4C. De a mainstream gyártóknál nem ez a helyzet.
A belépő szint is jó szerintem. 435, 532, abban a szegmensben korrekt cuccok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tatararpad #2341 üzenetére
Az mondjuk jogos, hogy a Windows topikokban laknak a legelvetemültebb fanboy-ok
-
Giovan!
addikt
válasz tatararpad #2422 üzenetére
Biztos az 520 okán
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
törölt tag
válasz tatararpad #2978 üzenetére
Ezt nem igazán értem
-
Glenda
addikt
válasz tatararpad #3532 üzenetére
Az alkalmazás települ, de be kell jelentkezned a felhasználói fiókodba. Annak idején még nem volt felhasználói fiókom Remote Desktopról unlockolta az Appa Mundis ember a telefonom.
-
savoo
addikt
válasz tatararpad #3601 üzenetére
Jajj, de jó. Lehet azt én már nem várom meg..
-
no1r
őstag
és ez nekünk miért is lesz jó?
tudom, inkább az MS-t kellene megkérdezni.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
netpeti98
addikt
Érdekes kérdés, hogy felengedi-e őket a Store-ba az MS. (nem a rednszer böngészőmotorját használják)
Mert ímg nem, addig ax otthon szórakozhatnak az emberek a fejlesztői móddal.[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz tatararpad #3617 üzenetére
Az Opera Mini megint más, mivel az saját szerverein rendel. A megkötés, a helyi böngészőmotorra vonatkozik.
-
Glenda
addikt
Nem vesztette értelmét, a bridge korlátai miatt. Pontosan definiált stratégia van erre, már ha a pletykáknak hinni lehet.
-
gyurkikrisz
őstag
twitterrel elvileg partnerek, aztán ők is hogy szartak az új appjukba.
jó hogy 4 platformra lehet appot fejleszteni, de ha egyszer szinte mindegyik utolsó a kategóriákában, akkor ez nem fog segíteni. meg hogy húdejó, behoztak ezer új API-t, de pl az Instagram ettől nem lesz frissítve.
project astoria szerintem nem a platform vége, mert szerintem azzal már nyertünk, ha valaki úgy dönt hogy átportol valamit azzal, minthogy szarik az egész platformra. plusz a project astoria az csak telefonra való, szóval aki valóban komolyan gondolja, annak semmi hátránya nem lesz, mivel universal appal nem képes versenyezni.
az meg elég bíztató, hogy most is, így felhekkelve hogy mennek az appok, ha a fejlesztő átírná amit kell, akkor akár 1-1 remdszerre írt app teljesítménye is megközelíthető lenne.
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
igazából az UAP ahogy elsőre publikálták jó megoldásnak tűnt. azzal, hogy portolni könnyű a másik platformra megírt appot. nyilván a Win design elveinek megfelelően.
de ez már, hogy konkrétan 1in1 elfuttatod a droid appot Winen... ez túlzás. és nem kicsit hányingerem van tőle (mint ahogy akkor is anyáztam amikor a BB tette ugyanezt kb).(#3619) Glenda: mire is gondolsz pontosan? homályosíts fel plz, annyira nem követtem az utóbbi időben figyelemmel a történéseket.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
No.93
tag
válasz tatararpad #3859 üzenetére
Köszönöm.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz tatararpad #3862 üzenetére
Mikor volt szo arrol hogy lesz OTG?
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #4164 üzenetére
nem.
-
csizi90
aktív tag
válasz tatararpad #4167 üzenetére
E-mail-ek közül nekem eltünk az outlook fiók, de sajnos nem tudom újra hozzáadni, mert szerinte már felvettem (ez valamennyire igaz is mert az az MS fiókom.) Járt már valaki így? Illetve hol tudom visszakapcsolni az e-mail sync-et mint 8.1-ben? Settings -> Accounts-on belül már nincs.
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
Boonen007
őstag
válasz tatararpad #4306 üzenetére
No meg Vista ota mondjak h milyen gyors uj fajlrendszer lesz, ugyan ott tartunk...
-
Gusztáv
addikt
válasz tatararpad #4310 üzenetére
A ReFS mondjuk pont benne van a Windows Szerver új verzióiban, és működik is, és tényleg baromi gyors tud lenni. Persze nem mindenre jó, főleg virtualizációnál van előnye.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
félisten
-
UnSkilleD
senior tag
válasz tatararpad #4312 üzenetére
hogy mi? refs van win8ban is, kb 1.5 éve fut a storage spacesben egy mirrorom refs-el hiba nélkül
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Воланд
titán
válasz tatararpad #5075 üzenetére
lista? jo vicc. a ket uj csucs lumia biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest