Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1330) Mike88 válasza Kenderice (#1328) üzenetére


Mike88
senior tag

Wifinél valami hardveres problémád van, lehet bagatell, szedd szét és nézd meg nem csúszott-e le az antenna, ha csatlakozós, ha forrasztott, nem engedett-e el a forrasztás, bár még antenna nélkül is ennél jobb vételnek kellene lennie. Külső wifire nem tudok megoldást, így abban nem tudok segíteni, e2 alól nyilván működőképes a külső wifi, merem feltételezni egy amiko USB-s wifivel biztos. CE alól meg még sosem próbálkoztam, android alól eddig csak sikertelenül. :)
Na amúgy mi volt a gond? Nem reset gombbal indítottad SD-kártyáról az első indításnál a CE-t? Nem kell foglalkozni a WeOS-el, ha fel is teszel valamit is nandba az android kernel az marad, nem más az e2! Felteheted a CE-t is nandra, attól még marad a multiboot, utána még mehet az e2 sd-kártyáról, egyedül az androidot nem lehet SD-ről futtatni, az csak nandról megy. Az hogy nincs boot menüd, az lényegtelen, ha bent van az sd arról bootol, ha nincs, akkor a nandról, de ce alól a kikapcsolási menüben kell lennie egy boot nand lehetőségnek, és e2 alól szimplán újraindítás és akkor az sd kártyáról bootol, továbbá merem feltételezni, hogy van olyan lehetőség, hogy "android", azzal pedig nandról bootol, tehát azzal indítod újra az e2 rendszert az esetedben ha ez a felállás, hogy nandon E2, SD-n CE. Így tudsz váltani a két rendszer között anélkül, hogy kivennéd a kártyát.
CE-t nandra, ha jól emlékszem parancssorból kell feltelepíteni weteknél is, szimplán ssh-n kiadni az installtointernal parancsot, kártyának nyilván bent kell lennie. DE minek? Nem mindegy? Ha gyors kártyát használsz, zökkenőmentes a rendszer használata, akkor miért ne maradhatna az e2 NAND-on?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.