Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
abcde22
tag
Sziasztok!
Nincs meg valakinek epc2203-ra az eredeti firmware?
-
szunyika
tag
Valahogy nem lehet ugykodni rajta hogy gyorsabban álljon be ha áramszünet után visszajon a modem?
-
mexel
veterán
Egy EPC3925 használható valami másra is, vagy csak UPC-hez előfizuval?
-
Farkaspók
tag
Most már nekem sem megy a http://192.168.100.1/_aslvl.asp oldal, biztos letoltak valami frissítést, ami kigyomlálta belőle.
Sajnos nálunk is szakadozik a UPC. Nézegettem a jelszinteket, ha minden rendben, akkor tx 48, rx 2.5 dBmV körül van +/- 1. Amikor elkezd belassulni, akkor ezek szépen elmásznak 53, ill. 5 irányába, és amikor megáll az egész, akkor már be sem jön a http://192.168.100.1/system.asp oldal. Hiába indítom újra, az sem segít, csak akkor él megint ha visszajött a net. Kipróbáltam azt is, hogy kihúzom a modemből a koaxot, abban a pillanatban már elérhetetlen. Érdekes egy állat...
-
fgabor87
tag
Sziasztok.
Egy UPC-s EPC2203 modemem van. Néha megszakad a net, de csak pár másodpercre. Annyit lehet észrevenni, hogy Skype megszakad, letöltések állnak pár másodpercet. Szerettem volna belenézni a modem logjába, én T3-timeout-ra gyanakszom, de nem működik az eddig használt http://192.168.100.1/_aslvl.asp cím. Azt írja, hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt, és nem hajlandó betölteni az oldalt. Találkozott már valaki ilyennel? Ötlet? -
Brett001
aktív tag
válasz
devpernull #31 üzenetére
Na ezt a módszert használtam egészen a múlt hétig. A héten új alaplap került a gépembe, meg persze win7 újratelepítés. Azóta nem megy ez a dolog. Mindig azt irja, hogy weboldal nem érhető el.
Csak a főmenüt tudom megnézni, admin level-es oldal nem jön be. Mi franc lehet???
-
törölt tag
Szevasztok, van egy EPX2203 csodaketyerém a UPC-től. Ha csutkán töltök le vele sokáig, full elszáll a net. Ez mitől lehet ? Ha QoS-elek, vagy fékezem a folyamatos letöltést, akkor nem száll el..
Ilyenkor áram ki, áram vissza, modem magához tér és oké, megy minden szépen tovább.
Firmware van a kütyühöz újabb esetleg ? Gugli nem segített
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest