Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mese7
csendes tag
Sziasztok.
Olvasgattam a hsz-eket, 100+-t, de nem pont azokkal a problémákkal foglalkozik, ami engem érdekel.
Szóval, Aliexpresszes fizetéshez szeretném használni. Ha jól értem, ehhez vagy
1: sms megerősítés kell, ami fizetős, de elég, ha van egy mobilom, ugye?
2: vagy e-num megerősítés emailen, ami free, de már nem lehet aktiválni? vagy mégis lehet, sms-ben magyarországról? aztán egy email címre küldi a megerősítéshez a kódot.Persze a fizetéshez pénz kell. Viszont én nem bank transferrel tölteném fel a számlámat, hanem kifizetés érkezne rá egy weboldaltól. Kérdés az, hogy a kedves oroszok mennyire szőröznek azon, hogy honnan jön a pénz? Vagy simán úgy zajlik, mint a paypalon, hogy "you got money from xy" és már költhetem is?
Ehhez (pénz jön rá, és elköltöm neten) milyen passport szükséges? Formal elég? A jelenleg hatályos Webmoney bürokrácia mellett lehetséges ma Magyarországról magyar mobillal ezt elintézni?
Regisztráció után alapértelmezésként létrejön egy tárca, (WMZ-t szeretnék) vagy mókolni kell még azzal is?Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj SSD-k!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest