Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  Weblap készítés (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#7902) spammer válasza alienpapa (#7898) üzenetére


spammer
veterán

Oké, hogy idősek otthona, nem kell egy "vizuál bajnoknak" lennie, de egy kis dizájn ráférne még :)

A fejlécről tényleg szedd le a szöveget, helyette írd be egy divbe és pozicionáld oda. A menügombok szerintem túlságosan le vannak kerekítve és hovernél szerintem az underline is felesleges a linkeken :)

Továbbá raknék egy footert is az aljára, ahol a legfontosabb infók (elérhetőség stb. ott vannak.). Tudom, van kapcsolat menüpont, de akkor is :)

szerk: Főoldalon a szöveg kicsit nehezen olvasható a háttér miatt, ezért a hátteret átlátszóbbá kellene tenni, vagy a szöveget div-be és annak egy halványan átlátszó hátteret vagy valami.

---

Más, illetve részben kapcsolódik a fenti oldalhoz is, mert látom az is HTML5. Mennyire tartjátok jó ötletnek a self-closing tageknél elhagyni a lezárót? HTML5-ben ugye el lehet, de ez a kevésbé elterjed, illetve régebbi böngészőknél okozhat-e gondot, vagy már mindegyik támogatja normálisan a html5-öt?

<img><br><input> elemeknél lezártam, mert megszoktam még az xhtml időkből, de most már html5 doctype van megadva, gondoltam elhagyom a / jeleket, mert mi a francnak, ha nem kötelező.

A <script> illetve <link> esetében elhagytam a type-ot, mert ez sem kell html5 esetében.

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  Weblap készítés (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.