Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  Weblap készítés (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#8001) PumpkinSeed


PumpkinSeed
addikt

Lenne, egy kérdésem. Lehet, hogy csak nálam buggol, de a szolgáltatások - termékválasztéknál ott van a CL13, CL23 és a CL48-as rész. A képeket, ha megnézem elem megtekintéssel, illetve ha rájuk kattintok a rendes képet adja be. De amúgy meg egy teljesen mást. :(

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#8002) spammer válasza PumpkinSeed (#8001) üzenetére


spammer
veterán

Mert rossz képet adtál meg a href-en belül mindháromnál.

<img src="kepek/CJ30.jpg"/>

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#8003) PumpkinSeed válasza spammer (#8002) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Azért írtam, hogy lehet, hogy csak nálam ilyen, mert én ezt látom. :(

Látom a hibát, de hülye vagyok. :D

[ Szerkesztve ]

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#8004) spammer válasza PumpkinSeed (#8003) üzenetére


spammer
veterán

Hát nyisd le a href-et és látod, hogy az img rossz belül :) Azért nem a 13-as kis képet mutatja, mert nem az van megadva img- nél (ami ugye a kis kép, amire kattintani kell).

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#8005) PumpkinSeed válasza spammer (#8004) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Rájöttem, csak elfelejtettem, hogy href van rajta :)

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#8006) Peethy


Peethy
őstag

Sziasztok!

Amatőr kérdésem lenne, de sajnos elég szűkös az időm, szóval inkább kérdezek Van egy webtárhelyem, és egy hozzá tartozó domain (legyen pelda.hu), amire feltelepítettem a Wordpress-t. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom elérni, hogy a pelda.hu és a www.pelda.hu oldalra a wordpress-es oldal jöjjön ki? Mert így csak a szolgáltató adminfelületét látom, és nem tudom, hogy mire kellene átirányítani. Előre is köszönöm!

http://ungvaripeter.hu - brand, arculattervezés, marketing

(#8007) Sk8erPeter válasza Peethy (#8006) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Lehet, hogy csak rossz helyre raktad a fájlokat, és nem a publikusan elérhető könyvtárba, ami általában "htdocs", "www", "public_html" vagy hasonló nevű. Gondolom a tárhelyszolgáltató oldalán részletesen le van írva mindez.

Sk8erPeter

(#8008) Sk8erPeter válasza CSorBA (#7990) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Ja, de megjelenik a szokásos sáv, ami a biztonsági korlátozásoknál meg szokott IE-ben:

"To help protect your security, Internet Explorer has restricted this webpage from running scripts or ActiveX controls that could access your computer."

IE8 - To help protect your security, Internet Explorer has restricted this webpage from running scripts or ActiveX controls that could access your computer.

Gondolom ez a helyi lapokra vonatkozó plusz biztonsági korlátozás.

Sk8erPeter

(#8009) martonx válasza Peethy (#8006) üzenetére


martonx
veterán

Szia!

Javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot szolgáltatóddal.

Én kérek elnézést!

(#8010) Peethy


Peethy
őstag

Köszönöm a segítséget, egyszerű volt a megoldás: egy gyorsítótár-ürítés megoldotta a helyzetet, kiderült hogy mások már a normál oldalt látják :)

http://ungvaripeter.hu - brand, arculattervezés, marketing

(#8011) Sk8erPeter válasza Peethy (#8010) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

(#8012) Speeedfire


Speeedfire
nagyúr

Az egyik megrendelő azt mondja nekem, hogy a menüpontok az oldalon abc sorrend szerint legyenek fent. Benne van a hiba, hogy szerintem a fontossági sorrend jobban illik oda?

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#8013) Siriusb válasza Speeedfire (#8012) üzenetére


Siriusb
veterán

Mivel ő fizet, úgy kell megcsinálni, ahogy kéri, azonban tudatosítani kell, ha később bármiféle változtatást akar, x ezer forint az óradíjad. Persze azt is mondd meg, hülyeséget kér. Szerintem.

(#8014) Sk8erPeter válasza Speeedfire (#8012) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Szerintem is nyugodtan mondd meg neki, hogy lehet, hogy neki az úgy jobban tetszik, viszont a látogatói többségének nem fog. :D (És hogy ne okoskodjon olyanról, amihez nem ért, és aztán küldd el az anyjába is, na jó, ezeket azért ne :DDD :)) )

Sk8erPeter

(#8015) Mr. Teddy


Mr. Teddy
őstag

Sziasztok!
Lehet nem ez a legjobb topik a témához, de talán van itt közületek aki tud segíteni. Van egy weboldalunk, amin van egy ilyen szokásos magától lapozó flash banner. A problémánk az, hogy ha átvariáljuk a képeket benne, azaz frissítjük az egészet, akkor kb minden gépen a böngészőkben csak akkor frissül az animáció, ha külön töröljük a böngésző előzményeket (pl. firefox). Szóval a lényeg, a böngésző cache-ből betölti a régi bannert, ami ugye nem jó. Van erre valami megoldás? Lehet valami kódot kéne az oldalba még írni, hogy tudassa a böngészővel, ne cache-ből dolgozzon.
Segítségeteket köszönöm!

(#8016) Sk8erPeter válasza Mr. Teddy (#8015) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"ha átvariáljuk a képeket benne, azaz frissítjük az egészet"
Ez mit takar nálatok? Hogy azonos néven felülírjátok a korábbiakat, mert "be van drótozva" a lapozós cuccba maga a fájlnév, vagy mi? :F Mert ha igen, akkor rossz a megvalósítás, és NEM az a megoldás, hogy megakadályozzátok, hogy cache-ből történjen a kép betöltése. Ha pl. valaki mobilnetről böngészik, és nem mindegy neki, mennyi sávszélességet használ, akkor az nagyon szidna titeket.

Egyébként meg lehet akadályozni cache-ből töltést képeknél pl. így, hogy mögécsapsz egy query stringet:
<img src="kep_eleresi_utja.png?current_timestamp=1367919109" alt="blabla" />
most ez itt HTML-kód, Flash-ben is biztos van hasonló módszer, de ahhoz nem értek, és nem is akarok érteni. ;]

Sk8erPeter

(#8017) Tapsi válasza Mr. Teddy (#8015) üzenetére


Tapsi
addikt

(#8018) fordfairlane válasza Mr. Teddy (#8015) üzenetére


fordfairlane
veterán

A flash beágyazó kódját is meg kellene változtatni. Például az swf fájl urljébe be lehet tenni egy változó paramétert, ami a kampány témájával együtt változik.

x gon' give it to ya

(#8019) Sk8erPeter válasza Tapsi (#8017) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Aha, ez tök jó, és akkor mindennek a gyorsítótárazását megakadályozzuk, nehogy már kihasználjuk a böngészőnek egy alapvető funkcióját. Tudtommal így a scriptfájlok és stylesheetek sem kerülnek cache-elésre, de cáfoljatok meg, ha nem így van. Mindenesetre rossz a megközelítés, mert nem a gyorsítótárazást kell letiltani, hanem megoldani, hogy a slider jól működjön, és új képek feltöltésekor az új elérési úton lévő képeket töltse be, igazából ez egy slidernél minimálisan elvárható. Csak látni kéne az eredeti megvalósítást.

Szerk.: és manapság nem szükséges Flash-es slidereket használni, nagyon látványos megoldások vannak JavaSciptben is. ;]

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#8020) Tapsi válasza Sk8erPeter (#8019) üzenetére


Tapsi
addikt

Elég 1-2 hétig benne hagyni, amíg a régi látogatók gyorsítótárából törlődik a fájl. Egyébként a legjobb megoldás a képek dinamikus betöltődése lenne, és akkor nem gond, ha a flasht cache-eli.

(#8021) Mr. Teddy


Mr. Teddy
őstag

Köszönöm mindenkinek. Az a baj, hogy magába a kódba (még) nem látok bele. Adminban betallózok új képeket, rányomok, hogy generálás, aztán szerintem egy sima swf-et frissít, aminek a neve marad, meg mindene. Én szerintem ebből csinálták a honlapra, csak egy butítottabb verzió.

Igazából személy szerint kivenném a flasht, inkább lehetne hogy írták javascripttel, nem olyan durva animáció ez, hogy flash kelljen hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#8022) Sk8erPeter válasza Mr. Teddy (#8021) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Ez megoldhatná, hogy újabb képeket rakj be, ha saját images.xml fájlba raknád az elérési utakat, egyéb tulajdonságokat, ahogy írják:
"or you can edit the settings.xml file with a text editor.

To use your own images edit the images.xml file with a text editor and define in each row the image path, the url to go to when an image is clicked, the target(_self for the same browser window or _blank for a new browser window) the duration in seconds and the text in the CDATA section. To add specific properties for each image add a new attribute to each image in the XML file.
Here's an example:

<photo image="images/01.jpg" url="http://www.flashxml.net" target="_blank" duration="7" transition="57" effect="ken burns" dur="7" direction="bottom" vpos="center" width="250" func="Elastic" type="wide"><![CDATA[<head>Your title text here</head><body>Your description text here</body>]]></photo>
You can have as many images as you like. To add a new image, add a new row in the XML file."

Vagy valóban választhatsz valami JavaScript-alapút. De azt is konfigurálni kell. Mindenesetre ott legalább nem szerepel a sarokban a "flashxml.net" felirat. :P Bár ha megvásároltátok, akkor szintén nem.

Sk8erPeter

(#8023) Speeedfire válasza Siriusb (#8013) üzenetére


Speeedfire
nagyúr

Úgy csinálom, de meg sem akar hallgatni. :(

Más: Hogy péklapátba lehetne beágyazni egy flv vagy akármilyen videót egy oldalra úgy, hogy ne lehessen a forrást megtudni. Vagy csak streamelni lehessen, letölteni ne. :U

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#8024) Sk8erPeter válasza Speeedfire (#8023) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Nincs olyan, amit streamelni lehet, de letölteni nem.

Sk8erPeter

(#8025) Speeedfire válasza Sk8erPeter (#8024) üzenetére


Speeedfire
nagyúr

Ok, de biztos van rá valami. :)
Ezt nézem most, de nem igazán akar menni. :(
Nemrég olyat találtam, ami semmi url-t nem mutatott.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#8026) CSorBA


CSorBA
őstag

Trying to code to W3C standards:
[Source]

És tényleg :D

(#8027) Sk8erPeter válasza Speeedfire (#8025) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Nem, nincs olyan, hogy nem lehet lementeni a streamet. :) Halál egyszerű lementeni az ilyen videókat a megfelelő progi segítségével, lehet akármennyire hash-elve az URL. Mindenféle trükközés nélkül két kattintással is le tudtam menteni két különböző módszerrel is.
Szóval ez max. arra jó, hogy közvetlenül nem lehet belinkelni, hogy elküldd más felhasználónak, hogy innen tudja letölteni.

A "nem igazán akar menni" nem volt túl részletes problémaleírás. :D

===

(#8026) CSorBA :
:D

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#8028) PumpkinSeed válasza Speeedfire (#8025) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Te tuti valami szupertitkos katonai oldalt csinálhatsz, mert amikor én láttam, hogy te írtál mindig olyan volt a kérdés, hogy hogyan csináljam, hogy ezt meg ezt ne tudják letölteni. :DDD

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#8029) Soak válasza Speeedfire (#8023) üzenetére


Soak
veterán

Miután eltöltöttem igen sok időt a videostream bűvkörében, bátran állítom, hogy sehogy :)

(#8030) DeltaPower válasza Soak (#8029) üzenetére


DeltaPower
őstag

Ahogy mondod. Még az mtv videótár mocsok streamelős lejátszójából is ki lehet nyerni a linket, aztán megfelelő médialejátszó progival mehet fájlkimenetre.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#8031) PumpkinSeed


PumpkinSeed
addikt

Lenne egy kérdésem, itt ez az oldal, Már régóta próbálom megfejteni, hogy hogyan csinálják meg azt, hogy a gép a fehér hátteren kezdődik, és kifutatják a lilára. Most az annyi, hogy abba a divbe az a kép nagy és átér a következő divbe, vagy van ennek valami szakszerű módszere?! :)

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#8032) CSorBA válasza PumpkinSeed (#8031) üzenetére


CSorBA
őstag

Nem használsz firebugot?

A body-nak lila a háttere (ez látszik alul), a mainPageBG-nek meg fehér, ez van felül, absolute pozícióval z-index minusz, így kerül a felette lévő containerek mögé. Ennyi.

(#8033) DeltaPower válasza PumpkinSeed (#8031) üzenetére


DeltaPower
őstag

Az oldal háttere lila, és be van téve még háttérnek egy 627px magas fehér hátterű div -99999-es z-indexel.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#8034) Sk8erPeter válasza PumpkinSeed (#8031) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Nem túl nehéz megfejteni, ha nyitsz egy fejlesztőpanelt (F12, Ctrl+Shift+I - szoktad használni? érdemes...).

body {
height: 800px;
background-color: #8156a3;
}

ez adja a lilás háttérszínt.

ez jön a body alatt közvetlenül:

<div class="mainPageBG"></div>

div.mainPageBG {
background-color: white;
position: absolute;
z-index: -99999;
width: 100%;
height: 627px;
top: 0;
left: 0;
}

aztán még logocontainer, navbar, majd container-fluid, azonbelül mainContent, majd nem sokkal később beljebb menve jön a carousel-inner, ami tartalmazza a carousel lapozható elemeit; még beljebb egy carouselItemTable divben van egy táblázat, ami tartalmazza a szöveget, képet:

<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" class="carouselItemTable">
<tbody>
<tr>
<td class="carouselItemDesc"> <a href="./products/mac/" class="carouselItemTitle">Viber for Mac</a>

<div class="carouselItemText">Viber for Mac lets you send free messages as well as make free calls to other Viber users, on any device and network, in any country!
<div style="padding-top:8px;"><a href="./products/mac/">Read more...</a>
</div>
</div>
<a class="btn mac" href="http://download.viber.com/desktop/mac/Viber.dmg" onclick="javascript:location=this.href;pageTracker._trackPageview('/download'+pageGA);addStatEvent('2', referral);return false;">
<div class="getDevice">Get Viber
<div class="note">OS 10.7 &amp; up</div>
</div>
</a>
</td>
<td class="carouselItemImage">
<div>
<img alt="" src="./images/screenMacV2.png">
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>

a lényeg a kérdésedben a kép:

http://www.viber.com/images/screenMacV2.png
szóval egyszerűen csak fölé van téve.

Tehát a lényeg: lila háttéren fehér háttér, majd egy abból kicsit kilógó táblázat képpel, kb. ennyi.

Sk8erPeter

(#8035) Sk8erPeter válasza Soak (#8029) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Igazából semennyi időt nem kell eltölteni fejlesztőként a "videostream bűvkörében" ahhoz, hogy az ember leszedjen tonnaszámnyi programot, amivel az ilyen streamelt videókat két kattintásra le lehet szedni...szóval átlagfelhasználó is simán megoldja. :)

Sk8erPeter

(#8036) spammer válasza PumpkinSeed (#8031) üzenetére


spammer
veterán

div absolute pozicionálással megoldható, lásd gyorsan összedobott példa: [link]

Ja a fehér az most valójában szürke lett a példában :DDD

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#8037) CSorBA


CSorBA
őstag

Írja már még be valaki :DDD

(#8038) Sk8erPeter válasza CSorBA (#8037) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Szerintem azzal nincs gond, ha minél többen segítenek... :U

Sk8erPeter

(#8039) Speeedfire válasza Sk8erPeter (#8027) üzenetére


Speeedfire
nagyúr

Nekem az is elég ha nem látszik a rendes url. :)

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#8040) PumpkinSeed


PumpkinSeed
addikt

Köszönöm mindenkinek a választ :)) :R

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#8041) Sk8erPeter válasza Speeedfire (#8039) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Hát akkor meg jó az, amit linkeltél. :)

Sk8erPeter

(#8042) CSorBA válasza Sk8erPeter (#8038) üzenetére


CSorBA
őstag

Persze, hogy nincs, csak tényleg vicces volt, hogy mindenki pont válaszolt :)

(#8043) Mr. Teddy


Mr. Teddy
őstag

Hali!
Szeretnék átirányítani egy domain nevet, hogy egy máisk domain névre mutasson. Jelenleg úgy van, hogy egy oldal bejön az xyz.hu oldalon és a linkek ezzel mennek tovább, pl. xyz.hu/info, és van egy másik domain is erre, pl. yzx.hu és ezt követően a domain marad ez, ha lépkedünk ide-oda, pl. yzx.hu/info.

Na megpróbáltam az yzx.hu-ra megadni a az xyz.hu címét, de ezt írja a cpanel:
"Error
xz. already has a SOA record.
You may not mix CNAME records with other records for the same name."

Ötlete van valakinek, hogy lehet ezt megoldani?

(#8044) Sk8erPeter válasza Mr. Teddy (#8043) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Huh, nekem kicsit zavaros volt, akkor melyiket akarod melyikre irányítani?
.htaccess-es megoldás megfelel?

Sk8erPeter

(#8045) The DJ válasza Mr. Teddy (#8043) üzenetére


The DJ
addikt

Én se értem teljesen, de ha jól veszem ki akkor azt szeretnéd, hogy a második tárhelyre irányított domain esetében a linkek ne irányítódjanak át az első domainre, tehát maradjon masodik.hu/link és kattintásra ne ugorjon át elso.hu/link-re. Ehhez viszont nem elég csak cpanelben matatni, mivel lehet, hogy maga a weboldal a ludas. Wordpress esetében például alapértelmezetten nem igazán tudsz több domain egy oldalhoz rendelni (és ez is a normális magatartás), mivel telepítéskor ugye meg kell adnod egyet és a linkekhez automatikusan azt rendeli hozzá a későbbiekben. Ergo ha a tárhelyre irányítasz egy másik domaint, akkor azzal is be fog töltődni az oldal, de csak a kezdőlap. A navigáció során már az eredeti domainre fog átváltani.

Erre van egy kerülőút, ehhez a wp-config.php-t kell szerkeszteni és hozzáadni a következő két sort:

define('WP_SITEURL', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST']);
define('WP_HOME', 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST']);

Sima statikus weboldalnál is van erre megoldás, egész egyszerűen csak szerkeszted a linkeket és kiveszed belőle az elso.hu hivatkozást, így kattintásra nem fog az elso.hu oldalra átdobni.

Egyébként ez nagy mértékben rontani fogja a keresőkben a helyezésed, mivel duplikált lesz a tartalom.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#8046) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Valaki nem tudja, hogy webshopban kötelező-e a cikkszám féltüntetése? Mármint úgy értem a számlát is innen nyomtatják, én meg le akarom venni.

We are only Stardust...

(#8047) Mr. Teddy válasza The DJ (#8045) üzenetére


Mr. Teddy
őstag

Pont fordítva szeretném. Hogy ha beírom a második.hu oldalt, akkor ugorjon át első.hu-ra, és ne második.hu-n folytassa. Jelenleg így van. Cpanelen belül át akartam írni, hogy a második.hu mutasson az első.hu-ra, ekkor kaptam a cpanelben az alábbi hibát:

"Error
masodik.hu. already has a SOA record.
You may not mix CNAME records with other records for the same name."

(#8048) Sk8erPeter válasza Mr. Teddy (#8047) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

.htaccess fájl segítségével (nem írtad, hogy az jó-e, de miért ne lenne jó, nem kell Cpanelben buzerálni...):

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?innen.hu$ [NC]
RewriteRule ^ http://ide.hu%{REQUEST_URI} [L,R=301]

így a
http://innen.hu/asdasdasd
vagy
http://www.innen.hu/asdasdasd
át lesz irányítva a következő címre:
http://ide.hu/asdasdasd

Sk8erPeter

(#8049) Mr. Teddy válasza Sk8erPeter (#8048) üzenetére


Mr. Teddy
őstag

Köszi!
Amúgy egyelőre még nem játszik ez a megoldás, mert nem férek hozzá a weboldal szerveréhez. De majd ha igen, akkor lehet ez lesz. Vagy szólok majd a webszerkesztőéknek, hogy csinálják meg.

Ugye a szokásos történet, weboldalt megcsinálta egy cég, hostolja, és szépen vigyáznak nehogy kiadják az teljes ftp elérést, mert hogy majd ők javítanak rajta amit kell. Azóta a cégnél van rendszergazda, aki töltögeti fel a cuccokat, és hát ezt-azt át akarna írni, de ugye emiatt nem lehet. Természetesen egy email és megadják a belépési lehetőséget, de mivel maga az oldal nem annyira jól lett megírva, állandóan kerülnek elő hibák. És ennek a javítását már gondolom nem vállalnák úgy, ha más is hozzányúlhat az oldalhoz. Persze vállalniuk kéne úgy is, na mindegy, nem én vagyok a főnök, csak amit meg tudunk oldani házon belül, azt megtesszük.

(#8050) Sk8erPeter válasza Mr. Teddy (#8049) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Na várj, de ha a cPanelhez hozzáférsz, hogyhogy nem férsz hozzá a fájlokhoz? Lehet, hogy valamit félreértek, de a cPanelen belül van egy fájlkezelő is. Aztán ott lehet állítgatni az FTP-fiókokat is, stb... tehát ott magatoknak is simán tudnátok létrehozni FTP-accountot. Tárhelyparknál megkukkantottam a cPanelt, ott van egy olyan, hogy "Domainek >> Átirányítások kezelése", ott kvázi ugyanazt lehet megcsinálni grafikus felületen, mint amit írtam .htaccess-ben. Az nem jó? Vagy félreértjük egymást?

Sk8erPeter

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  Weblap készítés (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.