Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Forest_roby

őstag

Hi!

Lenne egy technológiai jellegű kérdésem. Csináltam már pár weblapot - jobbakat, rosszabbakat, htmleset, flasheset, de egyvalamivel mindig volt gondolm. Hogy érdemes a menu-t megcsinálni? És most nem arra gondolok, hogy oldalt legyen -e vagy hosszúkásan fellül.
    Naszóval ez az én dillemám. Ha pl ugy csinálom, meg, hogy minden menupontra egy különáló oldal töltödjön, be akkor a már egyszer betöltött képek is ujratöltődnek és ez egy csicsás weblapnál elég lassú - a másik módszer amit még régebben szoktam, hogy egy framebe töltöm a változó részt és a head + a menu az stabilan mindig marad ott ahol van - a flshes weblaopknál teljesen más, azt nem keverném ide....
    Szóval ha van vmi más módszer v. ezeket fel lehet vhogy javítani és ebben tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném. Természetesen nem forrást kérek!!!

Előre is köszi!

Forest

/ui.: most php-mysql-es weblapot szeretnék csinálni, ahol az egyes menüpontos alatti tartalmat adatbázisból tölti be.... lehet, hogy ilyen esetben megint más menurendszer a célszerű /

Új hozzászólás Aktív témák