Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Aktív témák
-
Protezis
őstag
Nincs esetleg valakinek valami jó kis Flash könyve?

Viccet félretéve, én elismerem a flash létjogosultságát, sok mindenre jó, de nem mindenre.
Amúgy bele akarok tanulni, mert tényleg sok mindent egyszerűbbé tesz. Csak nem szabad átesni a ló túloldalára. -
Protezis
őstag
Az én véleményem, hogy nincs annál idegesítőbb, amikor egy oldal túl sokáig töltődik, és ez a teljesen flashban készült oldalakra az esetek többségében igaz. Lehet arra hivatkozni, hogy már a legtöbb helyen szélessávú internet van, de miért kell azt feltételezni, hogy a netező az egész sávszélességét az adott oldal letöltésére szeretné felhasználni

Jó dolog a flash, de ne akarjuk már a html-t helyettesíteni vele! Olyanra használjuk, amit nem tud a html. Sokkal jobb, egy alapjában véve html-ben készített oldal, amibe be van csempészve egy kis flash. Higyjétek el, össze lehet gyúrni a két dolgot annyira, hogy csak szakavatottak veszik észre egyből a határvonalakat. Nincs annál idegesítőbb, mikor rákatt egy gombra, és előbukkan egy progressbar. Egy átlagos oldal szöröstül bőröstül se haladja meg a 100 kB-t. (Ez persze nem vonatkozik a képekkel teletűzdelt galériákra).
A másik dolog, hogy a legtöbb teljes oldalas flashben szeret eltévedni az ember. pl. a szabványtól teljes eltérő módon elkészített linket elég nehéz felfedezni. Én 10-ből 9 flashen alapuló oldalon eltévedek, mert nem látom át az oldal szerkezetét, számomra teljesen logikátlanul vannak elhelyezve a dolgok.
Ez az én véleményem, kövezzetek meg, ha nem így látja a többség!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod: #46: erről beszéltem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W) többsávos kézi amatőr adóvevő
- PALIT RTX 5070 White OC 12GB - 36 hónap garancia
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)