Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bettycrazy
csendes tag
sziasztok.nekem az lenne a kérdésem hogy :miért nem jó a webkamerám nemrég volt szervízben mivel rossz volt az alaplap és tettek bele másikat és mikor kiszerettem volna próbálni msn skypen nem megy ezt írja ki there is no available captured clevice.és cyber linket ez mi a szösz.régen láttam benne magam most meg semmi miótata szervízbe volt
.ha valaki tud segíteni azt előre is köszike. ja egyébként hp pavilion dv5 notebook pc és és vistás
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte H310M-S2H R2.0 / Gigabyte B360M-PRO-VD / Beszámítás OK!
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.ha valaki tud segíteni azt előre is köszike. ja egyébként hp pavilion dv5 notebook pc és és vistás