Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bettycrazy
csendes tag
sziasztok.nekem az lenne a kérdésem hogy :miért nem jó a webkamerám nemrég volt szervízben mivel rossz volt az alaplap és tettek bele másikat és mikor kiszerettem volna próbálni msn skypen nem megy ezt írja ki there is no available captured clevice.és cyber linket ez mi a szösz.régen láttam benne magam most meg semmi miótata szervízbe volt
.ha valaki tud segíteni azt előre is köszike. ja egyébként hp pavilion dv5 notebook pc és és vistás
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Arc Raiders
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.ha valaki tud segíteni azt előre is köszike. ja egyébként hp pavilion dv5 notebook pc és és vistás