Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Kolett18
üzenetére
Nekem egy Asus X59 notim van és szintén ez volt régen a problémám hogy fejjel lefelé látszottam. De egy driver frissítés megoldotta. Szóval az asus oldalról szedd le a kamerádhoz való legfrissebb drivert!
De! Itt az én problémám! Légyszi segítsetek! A fent említett laptopba épített kamerám van, és msn-en ha elindítom, 2-3 másodpercig megy és aztán azonnal leáll, kikapcsol. Valami a nettel lehet, mert az a furcsa, hogy máshol tökéletesen működik, nincs ilyen baj. Mondhatni 2 helyen lakom, az egyiken ADSL van, ott jó, ahol meg nem jó, ott egy helyi kábelnet. Mindkét helyen wifi. Ötlete valakinek??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest