Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Adott 2 webkamera. Kb ezer évesek és lehet, hogy még plussz 3 naposak
Nincs hozzá telepítőlemez már, gépre dugva nem ismeri fel, új eszköz, ok, telepítés, ajánlott ok, de nem tudja telepíteni. Kerestem hozzá neten szoftvert, találtam is, de azt hiába raktam fel, az eszköz nem fog megfelelően működni, blabla és nem is működik. Nem is a kamera szoftvere van ilyen néven, hanem vmi updater programot rak fel a program, amit találtam VidCam Express néven. Mit javasoltok? Ki lehet dobni a kamerákat?
Genius VideoCAM Express V2
Logitech kamera
Képek:
[link1]
[link2]
[link3]
[link4]
[link5]
[link6]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs hozzá telepítőlemez már, gépre dugva nem ismeri fel, új eszköz, ok, telepítés, ajánlott ok, de nem tudja telepíteni. Kerestem hozzá neten szoftvert, találtam is, de azt hiába raktam fel, az eszköz nem fog megfelelően működni, blabla és nem is működik. Nem is a kamera szoftvere van ilyen néven, hanem vmi updater programot rak fel a program, amit találtam VidCam Express néven. Mit javasoltok? Ki lehet dobni a kamerákat?