- Doky586: Egyszerű boot
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Dasu Auto
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pety4
újonc
Sziasztok,
Van egy WD My Cloud Mirror Gen 2 nasom. Tegnap frissítettem a Transmissiont, mert már reklamált egy ideje. 1.06-ról 1.07-re.
Viszont sajnos azóta nem megy, ezt a hibaüzenetet dobja fel:
Connection FailedCould not connect to the server. You may need to reload the page to reconnect.
Bővebben ezt:
421: Misdirected RequestTransmission received your request, but the hostname was unrecognized.To fix this, choose one of the following options:Enable password authentication, then any hostname is allowed.Add the hostname you want to use to the whitelist in settings.If you're editing settings.json, see the 'rpc-host-whitelist' and 'rpc-host-whitelist-enabled' entries.This requirement has been added to help prevent DNS Rebinding attacks.
Hogyan tudom megcsinálni amit ír, vagy mi a megoldás?
Thx!
-
Pety4
újonc
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. Van egy WD My Cloud Mirror Gen 2 nasom.
Eddig gond nélkül üzemelt, filmeket, rajzfilmeket tartok rajta, amit a gépről vagy a tv-n keresztül tud nézni a család.
Transmissiont használtam a letöltésekhez, viszont az utóbbi napokban folyamatosan lefagyott a Chrome, amikor hozzá akartam adni egy új torrentet, hogy letöltse.Többször újraindítottam a nast, a rootert, még a gépet is. De nem lett jobb. Gondoltam leszedem és újra felrakom a transmission appot, hátha... leszedni sikerült, viszont most azt írja: Nincsenek rendelkezésre álló alkalmazások. (csatolt kép). Pedig eddig az alkalmazások menüpont alatt ott voltak a feltelepíthető appok, pl transmission, plex stb.
Visszaállítottam a rendszert, de ez sem segített.
Van valami ötlete valakinek, hogy mit kellene csinálnom vele?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest