Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Ha a mio-t tényleg frissítik, akkor az tényleg érdem....legalább valamit tettek ha már más téren nem jeleskedtek.
Abban is igazad van, hogy a licencelt PNA nagyobb biznisz, mint a sima. De ha van stand alone verzió PDA-hoz, akkor szerintem ennek a fekvő verziójához is lehetne....had döntsem már el én, mint vevő, hogy mit mivel használok. Ha nekem a Wayteq VAS tetszik meg az IGO Szoftver akkor miért ne párosíthassam? Számítógépre is tehetek sokféle szoftvert, nincs jog tilalom......Megmondom, hogy miért nem lehet mégsem...azért, mert az NNG egy nagy összeggel akarja lehúzni a PNA gyártókat, aztán hogy azok eladják-e a vasat vagy sem, már legyen az Ő bajuk. Egyáltalán nem a végfelhasználó elérése az üzlet célja a PNA piacon az NNG-nek, hanem az egyben nagy összeg lehúzása a gyártókról. Ezt egyébként egyértelműen alá támasztja az a tény is, hogy hiába van támogatott PNA-d jogtiszta IGO-val, a frissítések hónapok vagy akár 1 év eltelével sem elérhetőek a legális szoftverhez, mert a gyártó nem készült fel erre a feladatra, csak eladott egy mennyiségi licenszet, aztán a sorsára is hagyta.....szerintem. Nem az én dolgom erről cikkezzni, de azért ez is egy oldala az éremnek....ha ez nem is tetszik a nagy kék cégnek. Jó a szoftver, szeretjük is, de azért a pénz szaga egyre büdösebben lengedez az NNG irányából....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest