Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti666
aktív tag
Az N800 meg tuti többet fog zabálni, a nagy pixeles kijelző, 600 hertz-es proci, stb miatt, kíváncsi leszek, mennyit bír majd.
-
snowdog
veterán
válasz
Vandor76 #2695 üzenetére
Ennyivel:
Amire külön felhívom a figyelmet:
- CPU+órajel: 600 MHz
- RAM_kapacitása: 128 MiB
- ROM_kapacitása: 3.7 GiB
- Kijelző:felbontása: 800 x 480
- Bluetooth 2.0
- Wireless+LAN: 802.11b, 802.11g
WayteQ N800 adatlap:
Méretek: 75.6 x 108 x 14.5 milliméter
Operációs+rendszer: Microsoft Windows CE 6.0 Core (Yamazaki)
CPU+órajel: 600 MHz
CPU: 32bit SiRF SiRFprima
RAM_kapacitása: 128 MiB
ROM_kapacitása: 3.7 GiB
Kijelző: színes transzflektív TFT , 65536 árnyalat
Képátló: 4.3 "
Kijelző:felbontása: 800 x 480
Audiókimenet: 2.5mm
Bővítési_lehetőségek: MMC, SD, SDHC
USB: USB 2.0 kliens, 480Mbit/s
mini-USB
Bluetooth: Bluetooth 2.0
Wireless+LAN: 802.11b, 802.11g
Beépített GPS egység
Telep: Lítium-ion polimer telep
Telepkapacitás: 1500 mAh -
Anti666
aktív tag
válasz
Vandor76 #2695 üzenetére
Gyorsabb a procija is, elvileg, 600Mhz
Sőt, vmilyen 3D gyorsítás is van benne, talán igo meg egyéb grafikus alkalmazások is, pl. games
gyorsabban mennek majd. Ezenkívül 60 csatis GPS vevő, bár ez imho nem annyira fontos.
Engem spec a WIFI meg a nagyobb finom graf kijelző érdekelne, de nem ennyiért. Majd szerintem megy le ennek az ára is, karácsonyra ezt kérem
-
Vandor76
tag
válasz
ATM_automata #2692 üzenetére
Az N800 mennyivel tud többet az x820-nál? Úgy értem OK, hogy van benne WiFi meg nagyobb a felbontása, de egyéb plusz ami miatt megéri 2 db 820-as árát?
-
Anti666
aktív tag
válasz
ATM_automata #2692 üzenetére
N800 hírrel kapcsolatban már csak azt hiszem el, ami megtörtént
-
snowdog
veterán
Vagy letöltesz egy kész branding.zip-et amiben már benne vannak az új ikonok, vagy készítesz magadnak egyet.
Sajnálom, hogy a legújabb verzióban ezt elcseszték és csak kicsi nyilakat raktak a nagy táblák helyett alulra.
Szerintem nem ők cseszték el!
A táblák a térképállományban vannak, és nem a programban. -
Raga
senior tag
Nekem az a skin kellene ai ezen az oldalon van [link] jobb oldalon fennt.
IGO8 8.3.4.102680 verzióra felmegy?
Mi annak a skinnek a neve?? -
killzo
csendes tag
válasz
papsoka #2679 üzenetére
én is pont ezért "gyúrtam " át ..........
a google-ba keress rá...diMka·DTE·killzo
a zip fájlt a skin mappába + még kell hozzá egy audio mappa az igo főkönyvtárba..
az igo indításakor a régi felület indul /beállítás/menü/felület kiválasztod a skint és újra indul az igo a már új felülettel..
-
killzo
csendes tag
-
killzo
csendes tag
-
PrinczA
őstag
Sziasztok!
Ajánljátok ezt a készüléket "beépített" navigációnak?
Ritkán lesz kivéve a beépített helyéről, de ott stabilan kell működjön (hogy ritkán legyen kivéve).
Nem fagy, nem adja be a kulcsot 2-3 havonta, ...?Ez (#2661) elbizonytalanított
-
wjoe
tag
Sziasztok!
Átrágtam magam a Topicon.
Köszönet a sok hasznos információért.1 kérdés: A kütyü USB portja képes host üzemmódban működni?
Egy átalakított kábellel szeretnék hozzákapcsolni egy CF kártyaolvasót, amelyről a fényképeket szeretném lementeni. Így hordozható tárolóként használhatnám a PNA-t.Köszi.
-
Vandor76
tag
válasz
Teasüti #2661 üzenetére
Nekem a régi PDA-m csinálta ezt, de ott a végére már 3-4 centire is elmászott a kalibráció. Miután a menüben már nem volt elérhető, a kalibrációt betettem a Start menübe (az elcsúszás irány miatt azt még elértem), így eléggé használható maradt (mondjuk elég gáz volt, ahogy egyre jobban elcsúszik a képernyő kalibráció)
Fórumokban olvastam, hogy ezt a hibát sok típusnál az okozza, hogy leválik és elmozdul az a kis gumiszalag, ami a képernyőtől távol tartja a borítást (vagyis a képernyő keretét) és nyomja a képernyő valamelyik szélét. Ez a leggyakrabban hő hatására történik.
Miután már nem volt garanciás a kütyü, szétszedtem és kicseréltem a gumiszalagot egy mobil feltöltőkártyából levágott csíkokkal. Sokat javult a helyzet, de így meg maradt egy nagyjából fél centis eltérés, ami újrakalibrálás után is megmaradt.
A gépet ellopták a tavasszal, úgyhogy azóta már nem az én gondom ez a probléma, az új tulaj biztos megbánta már, hogy aluljáróból vett ilyesmit)Miután a tiéd garanciás, azt javaslom hogy sürgősen vidd vissza és a melegedést ne említsd, biztos ami biztos alapon.
-
Laybee
őstag
válasz
Anti666 #2663 üzenetére
Mondjuk igazad van, még nem vettem le a gyári fóliát, csak észrevettem, hogy egyre jobban nem akarja elfogadni az érintést. Én se hagyom bent, sztem ha bennhagynám tuti felmelegedne vagy 100 fokra, így is amikor hoszabb út után leveszem a tartóról csak úgy süti a kezemet. Majd jönnek különböző moddok hátlapra szerelt ventillátorral
De fáradt vagyok -
Anti666
aktív tag
Kettő (3) hozzáfűzni valóm van: lehetséges, hogy van a kijelzőn vmilyen takaró fólia? Akár a gyári vagy vásárolt. Csak mert attól meg szokott bolondulni a stylus. Másik: nekem a kütyü fenn van magasan épp a visszapillantó alatt, egyrészt ott közelebb van a szememhez, jobban látom, másrészt szerintem ott kapja a legnagyobb takarást bármilyen irányú napfénytől. Kvázi majdnem az autó teteje takarja is a fényt, szóval ott alig süt rá a nap. 3: én nem hagynám benn semmiféle parkolóban a készüléket. Ahogy kiszállok, megy bele az övtáskába (vagy legalább kesztyűtartóba, ha nem vagyok messze). Az erős sokáig tartó napsütés biztos, h nem tesz jót neki, elég jól melegszenek ezek a wayteq kütyük.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Már hetek óra megvan a kütyü, gond nélkül fel lett konfigurálva.
A héten egy 5 napos utazásra került sor, amiben a kütyü mutatta az utat.
Igo gond nélkül átvitt az országon, de szerintem már nem 100%-os a gépem, mert egyszer-egyszer erősen felmelegedett a szélvédő mögött. Autópálya pihenőnél fent hagytam a tartóban (zárt kocsi, verőfényes napsütés) és mire újra elindultunk volna, arra figyeltem fel, h megbolondult az iGo. Nem azt csinálta, amire böktem, de ami ennél rosszabb, h elmászott a képernyő kalibrációja is.
De nem egyenletesen, hanem úgy átlósan balra. Tehát az alján bökve egyet, attól a ponttól balra 10-15 milivel érzékelte a szúrást. A felső zóna csak egy-két milivel mászott el.
Ebben az volt a legjobb, h nem tudtam rábökni a gyári menüben a jobbra nyílra, h eljussak a beállítások menüponthoz. Később miután kihűlt, a kalibráció sajnos szar maradt, de bizonytalanságára (és az én szerencsémre) végre sikerült egyetlen egyszer rábökni arra a nyílra, aztán el tudtam indítani a kalibrációt végre...
Még aznap elég bizonytalan volt, bekapcsolás után 5-10 percre megint elment a kalibráció, de legalább végigvezetett a célig, ha megelégedtem a pillanatnyi konfiggal is és nem akartam csesztetni út közben.
Na mondom, ez megy vissz gariba!
Másnapra kicsit helyrejött, meg az út további részében már ment a kocsiban a venti a szélvédőre fujatva, h legyen egy kis szellőzése. Így kibírta a meleget, meg a direkt napsütést. (csak a szemem nem bírta a huzatot...)Csak egyet nem értek: a gyár elvileg kocsiban való használatra tervezte, nem?!? Akkor meg miért szarik be egy kis melegtől?!? Én értem, h egy kütyü sem szereti a meleget, de akkor meg miért nem úgy méretezi a gyár, h elviselje az ott uralkodó körülményeket???
Mert nem csak akkor volt probléma, amikor álló kocsiban hagytam, hanem menet közben is, mikor szemből órákig sütötte a nap.Most megy viszonylag pontosan a kijelző, attól függően, h h sikerül az újrakalibrálás.
De szeirntetek érdemes lenne visszaküldeni gariba?Köszi!
-
Anti666
aktív tag
válasz
PLaci58 #2659 üzenetére
Konkurrenciája szerintem nem lesz, mert pl. olyan Skin-eket nem hiszem hogy írni fognak hozzá,mint Gurjon, Dimka, Riks stb... Én skinek nélkül el sem tudom pl, képzelni az igo-t. Ez egy nagyon jól eltalált progi, megszoktuk, beszerezhető, csinos, használható... nehéz lesz letaszítani a trónról.
-
Fenyo12
tag
Meg tudná valaki mondani, jelenleg mikori a legfrissebb térkép IGO8.3-hoz?
-
jkircsi
csendes tag
A shell.ini \Windows\explorer.exe nem működött.
-
PLaci58
addikt
válasz
jkircsi #2640 üzenetére
(az YFLOADER figyelte a SD kártyán lévő tartalmat??)
Igen.
Annak segítségével lehet a YFGo2CE.bld -t használni.
Mit írtál a YFLOADER6.exe helyett? Mit csinál a készülék?
A rom frissítés segítene a dolgon. Szervíz.Esetleg meg lehet próbálni az SD-re egy shell.ini fájlt csinálni.
Benne egy indítandó progam nevével.
pl.
\SDMMC\regedit.exe -
tengo24
tag
Hali!
Az érdekelne, hogy a 770BT-n lévő SI2.3.3SD jó erre a készülékre is?
-
jkircsi
csendes tag
Én egy x620-al küzdök. A mai napi tevékenykedésem eredményeként sikerült a regstry-ben átírni a YFLOADER6.EXE indító parancsot egy másik programra
.
Most aztán szépen indul a process manager, de a gépet (WINCE, YF menü) nem tudom elérni, hogy visszaállítsam az eredeti állapotot. A YFGo2CE.bld indításos módszert próbáltam, nem működik (az YFLOADER figyelte a SD kártyán lévő tartalmat??)Sikerült-e valakinek ebből az állapotból kihozni a szerkezetet. ( Mass storage módban van)
-
PLaci58
addikt
nem kell használni ezt a leveszem a gyújtást - iGO leáll fícsört
Azt olvastam, hogy ennél az új verziónál megint 2x kell a készenlét gombot megnyomni a visszakapcsoláshoz. Volt már ilyen valamelyik verzióval.Használj egy régebbi data.zip-et hozzá és megszünik a 100%
Raga! A sys.txt-ben kell egy ilyen sort átírni vagy létrehozni, ha nincs még.
-
nyehu
csendes tag
válasz
Karavik #2631 üzenetére
Snowdog álláspontját támogatva, nem kell használni ezt a leveszem a gyújtást - iGO leáll fícsört és akkor gond se lesz vele.
[interface]
shutdown_time=0
Ami inkább fájó, az a szintén Snowdog által jelzett 100%-os processzor kihasználtság.
Amit topi66 írt 2-vel visszább a 3d-ről, az meg nekem nem hozta a kívánt eredményt. -
Raga
senior tag
Sziasztok.
Szülinapomra kaptam egy Wayteq X820-at.
Mivel még nem érkezett el a nap ezért nem vehettem birtokomba, de tegnap azért rátettem a 8.3.4.102680 verziót.
Tökéletesen elindult, semmit sem kellett rajta állítgatnom, de olvasom, hogy bugos és lefagy.
Az lenne a kérdésem, hogy az ez előtti jó verzió is símán felmegy, vagy ott kell valamit buherálni? -
topi66
aktív tag
Sziasztok! Az ujrainditási gond nálam is jelentkezett,lehet hogy azért mert ez a verzio HTC
frissités?Ha beirjátos a sys-be ezt akkor az utcaneveket 3D-ben jol adja bármelyik verzioban[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=0romrol továbbra sincs info?
-
Karavik
veterán
"A leállításos bug nekem is előjött"
Köszi, épp akartam kérdezni, hogy másnál mi a helyzet. Kár hogy az új szoftver ilyeneket produkál. Ráadásul a legutóbbi auto kikapcs után már vissza se tudtam kapcsolni a gépet. Reset kellett neki.
"Ami viszont az utcanevek megjelenítését illeti, nem lehetséges, hogy ez vmi beállítás és nem a verzió kérdése?"
Nem, nem beállítás kérdése! Amikor az iGO8 v8.3.2.93112-re felteszem az iGO_8.3.2.9605 frissítést, utána változik meg az utcanevek megjelenítése számomra előnyösebbé. Plusz ezzel a frissítéssel nem tapasztaltam abszolút semmi rendellenességet. Tök stabilan megy vele, egyszer se tudtam lefagyasztani, pedig tőlem kap terhelést rendesen
-
kohalmi
csendes tag
Sziasztok!
Soha nem volt ilyen kütyü a kezemben, de az itt leírtakat figyelmesen olvasgatva rövid idő alatt működésre bírtam. Külön köszönet Snowdognak, Anti666-nak, Placinak és többiektől most elnézést kérek akik kimaradtak! Üdv! -
snowdog
veterán
válasz
peedaal #2626 üzenetére
Ui.: ha mondjuk bemész egy szémtech boltba szerintetek mennyié csinálják meg azt amit én a fórum alapján én magam???? (úgy hogy a szoftvert neked kell !vinned !! )
én tudom!!! :-)Nem tudom, de sokat kockáztatnak nagyon kevésért. Mert ha kérnek 5-6 ezer Ft-ot, akkor cserébe az üzletük létét kockáztatják. Nem egy esetről hallottam, mikor eljárás indult ilyen cégek ellen, és be is záratták őket. Persze vakmerő, és vak emberek mindig is voltak!
-
peedaal
csendes tag
Szóval először is ezer köszönet!!!!http://mobilarena.hu/dl/s/cl.gif
végigolvastam a hozzászólásokat és sikerült még egy ilyen számítástechnikai analfabétának is telepíteni mindent 3 óra alatt.
másrészt már egy csomó mindent sikerült variálnom... zene lejátszása; meg térképek meg hangos... stb stb...http://mobilarena.hu/dl/s/cl.gifcsak egy kérdésem lenne : ha van egy kép... mondjuk páromról..vagy bármi másról..
hogy tudom azt háttérképnek használni?
vagy tudtok olyan oldalt ahonnan kifelyezetten ilyet lehet letölteni?
http://mobilarena.hu/dl/s/ol.gifUi.: ha mondjuk bemész egy szémtech boltba szerintetek mennyié csinálják meg azt amit én a fórum alapján én magam???? (úgy hogy a szoftvert neked kell !vinned !! )
én tudom!!! :-)
http://mobilarena.hu/dl/s/cl.gif
Lehet tippelni; holnap megmondom... :-)http://mobilarena.hu/dl/s/n2.gif
-
snowdog
veterán
válasz
Karavik #2624 üzenetére
Azért tudtam letíltani, mert
1. a programban benne van az automatikus leállás lehetősége,
2. a kikapcsolást sys.txt paranccsal is engedélyezik.De egy nem beépített szolgáltatást nehéz lenne egy sys.txt parancson keresztül vezérelni. Ezért mondtam, ezt csak a fejlesztők tudják megoldani. Vagy aki át tudja írni a programot, ami viszont a szerzői jogvédelem miatt meg tílos, és ráadásul jogszabályba ütközik.
Persze ha az automatikus indulás is benne van a programban (ami elvi alapon nem teljesen kizárt, csak nem valószínű), akkor már egyszerűbb lenne a helyzet, de erről még sehol sem hallottam. És még ez sem jelent semmit, mert ettől még írhattak róla.
-
Karavik
veterán
Szerintetek meg lehet olyat oldani, hogy a navi ne csak automatikusan kikapcsoljon a motor leállításakor, hanem automatikusan be is, amikor a szivargyújtóról megkapja a tápot?
-
Karavik
veterán
Találtam egy bug-ot az új iGO 8.3.4.102680-ban. A motor leállítás után az automatikus kikapcsolás faszán el is indul, viszont újra bekapcsoláskor minden esetben fagyással indul az iGO.
Visszateszem ezt a verziót: iGO_8.3.2.9605 Sokkal stabilabb, és jobban tetszik benne, hogy az utcaneveket nem belezsúfolja az utcába apró betűkkel, hanem képfeliratként jelöli meg azokat.
-
Karavik
veterán
válasz
Fenyo12 #2615 üzenetére
"Térképek is frissebbek benne?"
A térképeket külön kell frissíteni.
Nekem az alábbi magyarországi térkép van fenn: Hungary83_2009.02_090409_topmap
Én is felfedtem benne jó pár hiányosságot. PL. Balassagyarmaton a "Nógrádi Sándor lakótelep" mint megnevezés kb. 10 éve megszűnt létezni, és Móricz Zsigmond utcára változott. Ennek lekövetésére 10 év kevés volt a térkép fejlesztőknek... -
Seemann56
csendes tag
Sziasztok!
"A naviextras.com kínálata újabb magyar vonatkozású 3D extrával bővült. Így most további 21 hazai város teljes 3D-várostérképe letölthető."
Mi a tapasztalatotok? Érdemes rá beruházni? Felrakható?
(x820, iGO8)Köszi!
-
Fenyo12
tag
Térképek is frissebbek benne?
Engem pl idegesít, hogy még az idén tavaszi térképek sem képesek elvinni olyan címre, ami vagy 15 éve létezik... Nem is kis utca, amit kerestem. (fehérvári Diego áruház)
Ami fura: az online útvonaltervezők (pl utvonalterv.hu) sem ismerik a címeket, csak addig, amíg a navi is. Gondolom ugyanabból az adatbázisból dolgoznak.
Siófokon is így jártam, az M7-től Kiliti felé vége a világnak IGO szerint...
Van még mit faragni a térképészeknek. -
PLaci58
addikt
Ha jól láttam ott a jelzések távolságát lehet beállítani. Mennyivel előbb jelezzen.
Nálam sem sikerült skin-t váltani.
Ezen még dolgozni kell
Ráadásul a hozzávaló data.zip is rendesen meghajtja a procit mint a 313-nál.
Sima térkép üzemmódban helyben állva, tehát semmi nem változik a képen és mégis 100%-os kihasználtság.
Régebbi data.zip-el viszont simán megy a 313. Az újat még nem próbáltam.
Ami késik nem múliksnowdog! Nálam 5sec-re van állítva a kikapcsolás. Ha megállítom a motort, akkor kiszállok és viszem a navit. Minek legyen bekapcsolva
-
Karavik
veterán
válasz
snowdog #2611 üzenetére
De ez csak készenléti állapotba teszi sztem, mert bekapcs gomb megnyomása után azonnal ( 2 másodpercen belül) beadja a legutolsó (kikapcsoláskori) állapotot. Meg hát van 10 sec hogy beavatkozz a leállási folyamatba. Egyéb iránt, természetesen megértem ha valakit zavar ez a funkció...
-
snowdog
veterán
válasz
Karavik #2609 üzenetére
Tetszett, hogy ha levettem a gyújtást a kocsiban és megszűnt a tápellátás a szivargyújtóról, akkor automatikusan kikapcsolt a navi is. Előző verziókkal ezt nem tapasztaltam.
Nekem nem tetszett, ezért a sys.txt-be le is tíltottam. Ha mentem valahova, és egy rövid időre megálltam akkor indulás után piszmogni kellett az iGO újraindításával. Szerintem sokkal egyszerűbb, ha állandóan megy. Majd ha akarom, akkor leállítom manuálisan.
-
Karavik
veterán
Rengeteget gyököltem mostanság a navival, így volt időm kikísérletezni a világ legjobb sys.txt tartalmat x820-ra, íme (nekem sd kártyáról fut):
[folders]
app="\SDMMC\iGO8"[rawdisplay]
driver="GDI"+ automatikus GPS indítás funkciót aktiválni kell és eredményül nincs homokórázás, nincs crash.txt generálás, sem pedig egyéb problémák (fagyás, lassulás stb...) még akkor sem, ha közvetlenül iGO-ból kapcsoljuk ki a gépet. Tesztelve!
Ettől több bejegyzés a sys fájlba csak ronthat a helyzeten szvsz. Content sor sem kell abban az esetben, ha az iGO szoftver és a content mappa ugyanarra a meghajtóra vannak másolva (pl. mindkettő belső memóriába vagy mindkettő sd kártyára).
-
Karavik
veterán
Én is feltettem az iGO8 8.3.4.102680 verziót, egy csomó pénzembe került
Bár én elégedett voltam az iGO_8.3.2.9605-vel is. Tetszett, hogy ha levettem a gyújtást a kocsiban és megszűnt a tápellátás a szivargyújtóról, akkor automatikusan kikapcsolt a navi is. Előző verziókkal ezt nem tapasztaltam. -
nyehu
csendes tag
Az a fura, hogy ettől tényleg megjavult. Igazán köszi.
Arról beszélek, hogy Beállítások/Figyelmeztetések ablakban megjelent egy új, Driver alerts
nevű funkció, ami további 3 részre oszlik: Regulatory Sign, Warning Sign, Informative Sign.
És mivel kb. 5km-t autóztam vele csupán, nem sikerült rájönnöm, mi ez.
És persze az ezeréves lang_hungarian.zip sem segít ebben túl sokat... -
Moon70
tag
Nem tudok erről az újításról még semmit, ez mi kellene legyen?
Fura hogy crashtextel az ájgód, küld át a sys.txt-d, belenéznék. Nekem korábban a Amigo csinált crasht, de a következő sys.tx bejegyzés megoldotta ezt:[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272
driver= "GDI"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Synology NAS
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest