- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezar
csendes tag
Az volna a kérdésem, hogy szerintetek milyen formátumúra célszerű a videó fájlokat átkonvertálni?
A 480x272 képméret oké, az a célszerű, de vajon milyen tömörítési eljárás és azon belül milyen paraméterek kellenének, hogy a processzor a lehető legjobb képminőség mellett is jól bírja vinni a filmet? Tudom, hogy nem ez az elsődleges funkció, de kicsit videóznék is vele. A méret másodlagos szempont, elég nagy a kártyám; de persze nyilván nem tömörítetlen AVI-ban gondoltam felrakni.Más:
A WinCE-hez milyen programok szerezhetők be?
Gondolok egy esetleg intelligensebb képnézegetőre, vagy egyszerű képszerkesztőre, illetve zenelejátszóra vagy videólejátszóra.Ha esetleg van valahol ezekről egy lista, vagy lehet szerezni ingyenes próbaverziókat, írjátok már le légyszi! (Tudom, ez csak egy PNA, de igyekszik az ember)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest