- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jule
csendes tag
Vimre! Snowdog! Papalaci!
Nagyon köszönöm a segítségeteket!!
Vimrenek azért, mert az adatokkal boldogulok, megoldotta a problémámet.
Sajnos a számítógépes ismereteim nem elegek, segítsetek ki, ugyanis elolvastam a hozzáférési lehetőségeket, megpróbáltam, de nem boldogulok.
Vagyis: van a gépen activesync, ha ezt állítom be PNA-n akkor syncronizálni tud, ehhez nem értek soha nem csináltam ilyet (ez nem a TC-ben jelenik meg, hanem a külön acsync. program). Ha nem a töltés, hanem a kapcsolódás a PNA-val lehetőséget választom, örülök, mert a TC-ben megjelenik a gép és az SD mint egy egy meghajtó és tudok dolgozni, kitűnő.
De, nem tökéletesen az a képernyő, amit Placi közzétett (kicsit jobban érzem magam, másnak is voltak ilyen problémái, nem egyedül vagyok...) és nem tudok beírni semmit, a meghajtók sora alatt, a még rendelkezésre álló szabad hely sora van, majd az aktuális meghajtó sora (f:\*.*), majd a meghajtó tartalma, a könyvtárak.
Ha ahálózatoknál a Mobile device-t választom, nem csinál semmit.
Talán elég érthetően írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest